pokemon go buffet

Tips om Pokémon Go

Slik kommer du i gang med Pokémon Go.

19. august 2016

BEGYNNERGUIDE TIL POKÉMON GO

Last med Pokémon Go Først må du laste ned spillet fra Google Play eller Apple Store. Forsikre deg om at du laster ned den riktige ”Pokémon Go”. Den er utgitt av Niantic Labs, og logen er en liten rød og hvit ball. Det finnes dessverre kopier laget av folk med uærlige hensikter. > Slik unngår du å få en infisert versjon av spillet

Slå på GPSen Slå på GPS-en på telefonen, hvis du ikke allerede har gjort det. GPS aktiveres under "Innstillinger", der du velger slår på GPS ved å velge "Plassering" (på iPhone heter det ”Stedstjenester”). Velg ”Stor nøyaktighet for GPSen”.

Kom i gang med Pokémon Go 1. Start spillet og vent til det er lastet. 2. Trykk ”OK” på det varslet du får fra spillet. Nå kan du gå ut og jage pokémoner. > Les mer om Pokémon Go

Pokemon go

## 3 TIPS FOR POKÉMON GO-BEGYNNERE 1. Gå ditt hvor du ser gresset bevege seg på skjermen. Det kan være pokémoner. 2. Det er ofte flere pokémoner i områder som parker, lekeplasser og kjøpesentre. 3. Spillet trekker mye strøm. Ta med en nødlader hvis du skal ut på en lengre jakt. Nødladere fås kjøpt i de fleste elektronikkbutikker, eller du kan få en her hvis du bestemmer deg for å abonnere på på Komputer for alle.

Pikachu Fang Pikachu som din første pokémon: Når du starter spillet, får du muligheten til å velge mellom tre pokémoner, men ingen av dem er Pikachu. Ikke velg en av de tre startfigurene. Gå i stedet bort fra dem. Når de tre pokémonene dukker opp på nytt foran deg, går du bort fra dem igjen. Fortsett til de dukker opp sammen med Pikachu, som du kan velge i stedet.

Pokestop Ved en pokestop kan du rullle og motta baller, pokemonekstra og egg som premier. Pokestop markeres med en blå firkant. Når du er nær nok til "å rulle", blir firkantene runde. Pokestop finner du ofte ved monumenter, lekeplasser og parker.

Gym og kamper Når du kommer til nivå fem, må du velge et av tre lag, og dere kan begynne å kjempe om eierskapet til forskjellige "Gyms" i terrenget. Likevel er det lurt å vente til du er på et høyere nivå og har noen sterke pokémoner til å kjempe for deg. Hvis du kan holde lenge nok på en Gym (over 21 timer), får du pokecoins, som du blant annet kan bruke til å kjøpe bedre utstyr og flere baller – ellers må du punge ut eller komme deg til nærmeste pokestop når du slipper opp for baller.

> Les alt om Pokémon Go her

Pokemon go

Kanskje du er interessert i...