ordbillede_komno_142013

Et bilde lagd av tusen ord

Alle har et lommekamera, og de fleste har vel også et fint portrettbilde. Men hvorfor skal du presentere bildet på en kjedelig og firkantet måte så lenge du ikke skal bruke det som passfoto?

24. september 2013

Ta et fotografi, skriv en liten tekst og kombiner de to tingene til et morsomt bilde som består av ord og bokstaver i stedet for små fargede prikker. Med programmet Textaizer, som vi har lagt på cd-en, kan du produsere artige bilder som tar seg bra ut på veggen, i foreningsbladet eller som forside for en selskapssang.

Resultatet blir aller best hvis du kombinerer et portrettbilde med noen velvalgte ord som passer til motivet. Men alt er mulig. Så hvis du har et bilde som du vil presentere på en ny måte, er det bare å sette i gang. Textaizer er enkelt å bruke, og du lærer fort å justere bildet ditt på best mulig måte. Hele prosessen krever bare noen få klikk og tastetrykk, men vi viser deg også hvordan du bruker de viktigste justeringsmulighetene. Til slutt runder vi av med en kort intro til andre artige effekter i programmet.

Kanskje du er interessert i...