Nå kan du redigere bildene dine i OneDrive
Rediger bilder i OneDrive

Med OneDrives nye redigeringsmuligheter kan du raskt få bildene dine på rett kjøl. 

© Microsoft

Nå kan du redigere bildene dine i OneDrive

Har du bildene dine i OneDrive – eller vurderer du det – er dette gode nyheter. Nå kan du enkelt redigere bildene dine i Microsofts lagringstjeneste.

26. juni 2021 av Niklas Ernst

Er horisontlinjen litt skjev, er bildet blitt litt underbelyst eller er beskjæringen ikke helt i vinkel?

Nå trenger du ikke lenger åpne et stort og kraftig program som Photoshop på datamaskinen. Microsoft har oppdatert lagringstjenesten OneDrive, slik at du nå kan redigere bildene dine direkte i nettleseren.

Her får du enkel tilgang til de vanligste redigeringsverktøyene, som beskjæring og justering av lysstyrke, farger og kontrast.

Det er veldig praktisk, spesielt hvis du allerede har bildesamlingen liggende i OneDrive. Nå trenger du nemlig ikke lenger først laste ned bildene dine på datamaskinen, før du kan redigere dem.

LES OGSÅ: Nye funksjoner for den populære lagringstjenesten OneDrive

Slik bruker du verktøyet 

Når du skal redigere bildene dine i OneDrive, starter du med å gå til OneDrives hjemmeside via lenken her

Her åpner du bildet du vil redigere, og klikker på Rediger på verktøylinjen. Nå åpnes redigeringsverktøyet slik at du kan redigere bildet ditt. Øverst kan du velge mellom Beskjær og Justering

Når du er ferdig med å redigere bildet ditt, klikker du på Lagre. Her kan du både velge å lagre endringene i det originale bildet, eller du kan klikke på Lagre som kopi. Da lager OneDrive en kopi av det redigerte bildet. 

Under kan du se en kort demonstrasjon av OneDrives nye redigeringsverktøy. 

Rediger bilder direkte i OneDrive
Juster

Det er enkelt å justere bilder i OneDrives nye redigeringsverktøy. Og du kan selv velge om du vil overskrive det originale bildet eller lagre som kopi når du er ferdig. 

Kanskje du er interessert i...