Microsoft Flight Simulator har blitt enda mer realistisk.
Microsoft Flight Simulator 2020

Microsoft Flight Simulator kom i 1982. I 2020-versjonen er flyturen mer realistisk enn noensinne.

© Microsoft

Den største flysimulatoren for pc er flottere enn noensinne

Microsoft Flight Simulator kommer i en ny utgave i 2020, og det har skjedd mye siden spillet debuterte i 1982. Få en forsmak på spillet og se hva du kan glede deg til.


Microsoft Flight Simulator har ikke blitt oppdatert siden 2006, men nå ser det endelig ut til at det er klart for en ny lansering i 2020.

Alt tyder på at det har vært verdt å vente på.

I hovedkvarteret i Seattle har Microsoft gitt noen ivrige fans en mulighet til å prøve spillet. I YouTube-videoen nederst i artikkelen får du en forsmak på Flight Simulator 2020. 

Fly over 400 byer i 3D

Spillet dekker hele verden. Det laster ned satelittbilder fortløpende og bruker deretter kunstig intelligens til å gjøre de flate 2D-kartene til en 3D-verden du kan fly over.

Det er 40 000 flyplasser og over 400 byer.

I alt består spillverdenen av over to petabyte med data, men spillet ditt laster bare ned området du flyr i.

microsoft flight simulator 2020

Da Microsoft Flight Simulator første gang kom ut i 1982, så det slik ut. Mye har skjedd siden da. Detaljene i den versjonen du ser lenger nede på siden, er helt utrolige.

© frooglesim

Detaljene i Flight Simulator 2020

Også været blir realistisk simulert og er tilpasset geografi, årstid og tid på dagen. Du kan se skyer oppstå og forsvinne igjen, og når det er sol etter regn, er det selvfølgelig også realistiske regnbuer.

Flyr du høyt nok, kan du se opptil 600 kilometer foran deg, og været simuleres i hele synsfeltet.

I videoen under ser du hvordan den nye versjonen av Microsoft Flight Simulator kommer til å se ut. Kommentatoren gir deg sine opplevelser av spillet mens de flyr (på engelsk).

Enorm utvikling siden 1982

Teamet som produserte spillet tok til og med flytimer mens de utviklet spillet, og hver minste detalj i flyene er korrekt gjengitt. 

Den første utgaven av Microsoft Flight Simulator kom i 1982, og i videoen over kan du også se klipp fra de forskjellige utgavene av spillet.

Det er morsomt å se utviklingen som har skjedd siden første utgave.

Microsoft Flight Simulator 2020 kommer i 2020 – først til pc og deretter til Xbox. Prisen er ennå ikke klar.

microsoft flight simulator 2020

Siden starten i 1982 har Microsoft Flight Simulator utviklet seg gradvis. I den nye versjonen kan du (kanskje) til og med fly over huset ditt.

© frooglesim

Se den offisielle traileren til Microsoft Flight Simulator 2020 her: 

Kanskje du er interessert i...