NES Classic Mini

Ny minikonsoll til klassiske spill

1980-tallets populære spillkonsoll NES er tilbake i en morsom miniutgave. Du trenger bare å koble den til tv-en, og spillene og moroa fra åttitallet er tilbake.

10. oktober 2016 av Anders Daugaard

Fans av klassiske konsollspill venter spent på den 11. november. Denne dagen lanserer nemlig Nintendo spillkonsollen NES i en ny og kompakt utgave. Navnet er Nintendo Classic Mini.

Classic Mini har 30 innebygde spill og HDMI-utgang slik at den kan kobles til tv-en. Det er plass til to kontroller, og en følger med.

Spillene er blant annet Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Pac-man, Yie Ar Kung-Fu, Bubble Bobble, Ghosts’N Goblins, Mega Man, Castevania og Final Fantasy.

Det er ikke mulig å kjøpe nye spill til Classic Mini, og hvis du har en haug gamle spill liggende på loftet – ja, da blir de der. Gamle spill kan ikke brukes på den nye konsollen, og det kan heller ikke gamle spillkontroller.

Nintendo Classic Mini kommer til Norge Selve maskinen klarer seg med strøm fra en vanlig mobillader og en USB-kabel. Nintendo Classic Mini kommer i butikkene den 11. november og koster fra 745 kroner, en ekstra kontroll vil koste cirka 200 kroner.

Kanskje du er interessert i...