KOM_NO_171723-NR08_C_E-bog_Web

Skriv og gi ut din egen e-bok

Har du en drøm om å skrive en selvbiografi eller andre viktige fortellinger? I så fall bør du lese videre. Her viser vi nemlig hvordan du skriver og gir ut din egen e-bok – helt gratis. Du får til og med et komplett program som kan lagre teksten i det riktige e-bokformatet.

11. mai 2016

Har du barn eller barnebarn, har du sikkert blitt oppfordret til å skrive ned det du har opplevd. Her i Komputer for alle er vi helt enige, og derfor viser vi nå hvordan du skriver og gir ut din egen e-bok. I denne artikkelen ser du hvordan du får tak i et gratis fullversjonsprogram som egner seg perfekt til å skrive boken. Med programmet kan du lagre det ferdige manuset i epub-formatet, som brukes på lesebrett og nettbrett.

Du kan selvfølgelig nøye deg med å sende den ferdige filen til dem som måtte være interessert når du er ferdig med skriveprosessen, men du kan også velge å publisere boken slik at alle som vil kan lese verket ditt. Det koster ingenting, og er boken velskrevet, kan du også tjene en slant på å selge den. Hvordan du gjør det, ser du i vår store artikkel.

> Last ned Sigil

Kanskje du er interessert i...