FORDELSSONEN:
FORDELSSONEN:

Vi legger hele tiden ut nytt innhold i Fordelssonen, slik at du kan laste det ned. Her viser vi hvordan du finner det nyeste innholdet.

Finn alt det nye innholdet i Fordelssonen

Vil du ha oversikt over det aller nyeste innholdet i Fordelssonen? Her viser vi hvordan du får oversikt over innholdet sortert etter dato.

20. april 2021 av Henning Dadkhah Rasmussen

Mens du sitter og leser den nyeste utgaven av Komputer for alle, skjer det mye i kulissene.

Vi oppdaterer innholdet på Fordelssonen fortløpende, og Fordelssonen er en del av abonnementet ditt. Det er der du finner programmer, artikler fra bladet, leserspørsmål og svar, kurs, skrifttyper og mye, mye mer.

Hver gang et nytt blad er i salg, finner du innholdet fra akkurat den utgaven ved å oppgi bladets nettside og utgaven du søker etter i adressefeltet, for eksempel: www.komputer.no/0921

De siste fire tallene angir hvilken utgave det er snakk om. Her er det altså nummer 9/2021. Da er det enkelt å finne programmer og annet som tilhører bladet du sitter med.

> Gå på oppdagelsesferd i Fordelssonen

Hold øye med alt det nye i Fordelssonen

Det er selvfølgelig også mulig å se en liste over alt som ligger Fordelssonen, og ikke bare det presenteres i de enkelte utgavene.

I skrivende stund ligger det over 1400 saker som du kan lese i Fordelssonen, og med et lite triks er det lett å finne frem til det nyeste innholdet.

Vi oppdaterer Fordelssonen jevnlig, og ved å sortere innholdet etter dato, kan du se alt vi tidligere har lagt i Fordelssonen. Du får også en forsmak på innholdet i det neste nummeret.

Slik gjør du:

Finn det nyeste innholdet i Fordelssonen i Komputer for alle
Trinn 1

I stedet for å skrive et søkeord i søkefeltet skal du klikke på SE ALT INNHOLD.
Sorter etter dato i Fordelssonen.
Trinn 2

Velg DATO i menyen til høyre. Nå ser du alt innhold i Fordelssonen sortert etter dato.


Nå får du en oversikt over alt det nye innholdet som ligger og venter på deg i Fordelssonen.

Last ned verdens beste gratisprogrammer

I blad 9/2120, som er i salg nå, man du lese om de åtte beste gratisprogrammene i verden.

Vi har selvfølgelig lagt programmene ut i Fordelssonen, og alle har utførlig veiledninger på norsk. Du kan laste ned programmene allerede i dag.

> Besøk Fordelssonen her 

Kanskje du er interessert i...