computer-sikkerhed

Gratis antivirusprogram til datamaskin og telefon

Beskytt opplysningene på datamaskinen og smarttelefonen din gratis og sikkert. Vi tester gratis antivirusprogrammer, samt de mest populære sikkerhetspakkene, og viser deg hvordan du installerer dem.

10. mars 2016

Les om det beste gratis antivirusprogrammet her

Det beste gratis antivirusprogrammet til datamaskinen 

Komputer for alle ønsket å finne det beste gratis antivirusprogrammet mot ondartete trusler på nettet. Testvinneren Panda Free Antivirus viste stor styrke ved å være enkelt, overskuelig og mest effektivt. Last ned virusdreperen her, og slipp for flere bekymringer over malware. I denne artikkelen viser vi hvordan du skanner datamaskinen for virus og andre trusler. Du får også se hvordan du utnytter antivirusprogrammets beste funksjoner, slik at sikkerheten alltid er på topp – uten at det går utover maskinens yteevne.

> Last ned, og les mer om Panda Free Antivirus her

Sikkerhet på topp 

Det er også flere fordeler med å kjøpe en sikkerhetspakke med alle de nødvendige funksjonene samlet i ett program. Vi har testet seks sterke sikkerhetspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware, keylogger, sikring av private opplysninger, og mange andre nyttige redskaper.

Noen av disse betalingsprogrammene kan bidra til å optimere din bærbare PC, eller gjemme backup'en på et sikkert sted. Hvis du ønsker å være på den helt sikre siden, og er villig til å spandere litt ekstra, kan du lese mer om programmene Bullguard, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Symantec og Trend Micro her.

> Les mer om sikkerhetspakkene her

Gjør telefonen din sikker med antivirusprogram 

Har du en Android-telefon er det viktig at du bruker et sikkerhetsprogram, og Avast er et av de beste. Avast er et gratis antivirusprogram som gjør det mulig både å skanne smarttelefonens interne minne og minnekort, fjerne malware og virus, blokkere oppkall fra svindlere, pluss mye mer. 

> Les her, og sett en stopper for truslene på telefonen din

> Les de siste nyhetene om datasikkerhet her.

Kanskje du er interessert i...