3 Google ekspert komno 072016

Mengder av gratis programmer fra Google

Google tilbyr tjenester fra Gmail og regneark til gratis lagring på nettet. I den nye Google-skolen viser vi hvordan du får fullt utbytte av samspillet mellom de mange gratistjenestene.

29. april 2016

Tekstbehandling, epost, kart over hele verden, mobilnavigasjon, kontakter, kalender og mye mer. Googles utvalg av gratis programmer som du kan kjøre i nettleseren eller på smarttelefonen er så omfattende at du langt på vei klarer deg uten å kjøpe og installere andre programmer og apper.

I de kommende utgavene av bladet viser vi vei gjennom de viktigste programmene fra Google og hvordan du utnytter dem best mulig. I det første avsnittet konsentrerer vi oss om å opprette en Google-konto og få fullt utbytte av den sentrale funksjonen i systemet, nemlig Kontakter.

I denne utgaven: * Slik samarbeider Google-tjenestene for å hjelpe deg * Slik oppretter du en Google-konto * Opprett kontakter i Gmail på pc og mobiltelefon * Enkelt skifte mellom de mange Google-appene * Slik bruker du Google-kontoen på iPhone og iPad

Kanskje du er interessert i...