KOM_NO_171070-NR13_S_braend_cd_Web

Brenn perfekte cd-er og dvd-er

Med Ashampoo Burning Studio kan du brenne yndlingsmusikken din på cd-er som du kan spille i en hvilken som helst cd-spiller.

3. september 2014

For mange har stereoanlegget blitt erstattet av mobilen. Den kan ikke bare inneholde en enorm musikksamling, men den kan også strømme all slags musikk fra nettet. Dessverre pleier ikke mobiltelefoner eller pc-er å gi den beste lydopplevelsen.

Så det du kan gjøre, er å velge ut yndlingslåtene dine og brenne dem på musikk-cd-er som du kan spille hvor du vil. Med programmet Burning Studio 2014 er det ingen sak. Du kan til og med rippe – det vil si overføre – hele eller deler av musikksamlingen og lagre den på pc-en i forskjellige lydformater. Du får også mange andre funksjoner, så du blandt annet kan brenne bilder, film, backup og andre filer på cd, dvd eller Blu-ray-plater.

I artikkelen inngår Burning Studio 2014, som du får gratis sammen med Komputer for alle 13/2014. Du kan laste ned ebn gratis prøveutgave av Burning Studio 14, som har flere funksjoner, på Ashampoos hjemmeside.

Ashampoo Burning Studio 14 kan lastes ned her: https://www.ashampoo.com/en/eur/pin/4010/burning-software/Ashampoo-Burni...

Kanskje du er interessert i...