4_musiksamling_komno_182014

Hold orden på musikksamlingen

Nå kan du få oversikt over alt av musikk som du har liggende på datamaskinen din – og med Ashampoo Music Studio 4 kan du også legge inn de gamle cd-ene dine på pc-en og organisere dem på et blunk.

10. desember 2014

Datamaskinen er et ideelt sted å oppbevare musikken din. På den måten har du alltid tilgang til alle musikkfilene og kan lynkjapt finne fram til favorittlåta di. Men etter hvert som du fyller opp harddisken med stadig mer musikk, blir det også vanskelig å holde orden på samlingen. Hundrevis av mapper og ulogiske filnavn kan fort gjøre det veldig vanskelig å finne fram til det du leter etter. Med Ashampoo Music Studio 4, derimot, blir alt dette veldig enkelt. Dette er nemlig et program som lynraskt sorterer musikksamlingen din inn i oversiktlige filnavn og mapper. Og hvis du har lyst til å lage din egen miks av cd-er, opptak av gitarspilling eller kanskje redigering av noen av musikkfilene, klarer programmet fint det også. Det fikse med dette programmet, er at musikken ikke blir liggende inne i selve programmet: Musikksamlingen blir organisert i mapper på harddisken mens programmet lynraskt organiserer alle filene.

Massevis av muligheter I Music Studio 4 kan du også brenne dine egne cd-er, og etterpå kan du bruke programmet til å lage dine egne cd-covere. Ashampoo Music Studio 4 er det fjerde programmet i serien, og en stor oppgradering i forhold til treeren, som vi tidligere har omtalt her i bladet. Hele brukerflaten har fått ny, minimalistisk design og er blitt veldig enkel å finne fram i. Selv om du aldri har vært borti slike musikkprogrammer før, er det veldig enkelt å komme i gang.

Du kan prøve programmet i ti dager. Etter prøvetiden er det bare å registrere seg hos Ashampoo for å få en gratis fullversjon. Nederst i denne artikkelen kan du også ta en kikk på et knallgodt tilbud på Ashampoo Music Studio 5 – som byr på enda mer.

Kanskje du er interessert i...