© depositphotos.com

Ny funksjon fra Business Central gjør det lettere for norske virksomheter å bli selvbetjente

De fleste norske virksomheter bruker økonomisystemet ERP for å samle alle forretningsområdene sine på ett og samme sted. Dette er imidlertid en dyr affære, ettersom systemet er komplekst og de fleste trenger hjelp til opplæring. Nå har Business Central kommet med en løsning som kan gjøre det lettere for virksomheter å ta kontroll over opplæringen selv.

9. mars 2023 av Annonsør

Hjelp til å forstå ERP er en dyr affære

Å være avhengig av utenforstående hjelp kan være en dyr affære for norske virksomheter, og det er derfor fint å kunne styre det som er mulig innenfor virksomhetens fire rammer.

Økonomisystemet ERP, som gir virksomheter muligheten til å samle og administrere ulike forretningsområder på ett og samme sted - slik som økonomi, produksjon, logistikk, rapportering, HR og lønn, er imidlertid en dyr utenforstående affære som de fleste norske virksomheter ikke kommer seg unna.

Ettersom ERP-systemet er komplekst, er det vanskelig å forstå uten å få hjelp. De fleste virksomheter bruker derfor mye tid og penger på konsulenttimer for å få opplæring i hvordan systemet fungerer.

Bli mer selvstendig med Business Central sin nye videoportal

I tidens ånd ønsker flere og flere virksomheter å bli mer selvstendig. Ettersom økonomien blir trangere, er det fint å kunne spare inn penger der det er mulig. Så langt har dette imidlertid vært vanskelig å gjøre innenfor virksomheters bruk av ERP-systemet.

Dette har videoportalen Use Dynamics imidlertid nå gjort noe med. De har nemlig utviklet instruksjonsvideoer om Microsoft sitt ERP-system Business Central.

Dette passer bra for norske virksomheter som ønsker å gjøre mer selv, ettersom ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central er det mest utbredte ERP-systemet i Scandinavia.

Slik fungerer videoportalen

Use Dynamics sin videoportal fungerer litt som YouTube. I stedet for å betale massevis for å få en innføring om Business Central av timesbetalte konsulenter, kan virksomhetene nå i stedet lære om Microsoft sitt ERP-system selvstendig gjennom å se på instruksjonsvideoer på PC-skjermen.

Use Dynamics sin videoportal lar alle virksomheter browse gjennom flere hundre instruksjonsvideoer om Microsoft sitt ERP-system Business Central.

Videoportalen er delt opp i tolv ulike kategorier, slik at man lett kan finne frem til det man ønsker å få en opplæring i. Enten man bare ønsker å få en lett innføring i hvordan Business Social fungerer generelt - eller om man ser etter spesifikke innføringsvideoer om for eksempel salg og økonomi, kan Use Dynamics sin videoportal være til stor hjelp.

Lett og billig

Dyre konsulenttimer og uforståelig tekstmateriale om ERP-systemer er ikke lenger nødvendig for at norske virksomheter skal forstå ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Use Dynamics sitt nye online opplæringssystem gir ansatte en rask og god innføring som er mer enn bra nok for at norske virksomheter kan bli mer selvstendig.

Videoportalen til Use Dynamics krever ingen innlogging, og den er også helt gratis. Det er derfor både lett og billig for norske virksomheter å gi alle de som trenger det en god og effektiv innføring i Microsoft sitt ERP-system Business Social.

Kanskje du er interessert i...