Microsoft Office-appen på tre forskjellige Android-telefoner

Microsofts nye Office-app gjør det lettere å bruke Word, Excel og PowerPoint på Android og iPhone.

© Microsoft

Hele Microsoft Office-pakken på mobilen

Nå kan du bruke Word, PowerPoint, Excel og alle de andre programmene i Microsoft Office-pakken med en app på Android-telefoner og iPhone.

1. mars 2020 av Martin Haverholm


Først kom det en testversjon. Så ble testversjonen gjort hemmelig, men nå er den endelige versjonen av Microsoft Office-appen til Android og iPhone klar for nedlasting.

Hittil har du bare kunnet bruke de forskjellige programmene fra Microsofts Office-pakken i hver sin app på Android. Nå er de samlet i én app, slik at det er lettere å bytte mellom de forskjellige programmene.

Microsoft har likevel ennå ikke valgt å droppe de separate appene for Office-programmene, så hvis du bruker dem, behøver du ikke å være redd for å miste arbeidet du har gjort.

Appen for nettbrett kommer senere

I motsetning til de separate appene for Word, Excel, PowerPoint og andre programmer fra Office-pakken, kan den nye Office-appen ennå ikke brukes på nettbrett. 

Appen virker nemlig ikke i landskapsmodus. 

Hvorfor Microsoft har valgt å se bort fra denne funksjonen er uvisst, men selskapet har uttalt til det amerikanske bladet The Verge at appen snart skal være klar for både iPad og Android-nettbrett.

Inntil da må eiere av nettbrett benytte de separate appene som, akkurat som den nye Microsoft Office-appen, kan lastes ned gratis fra Google Play Butikk og Apple App Store.

Du finner Office-appen til Android i Google Play Butikk her.

Du finner Officepakken til iPhone i App Store her.

Kanskje du er interessert i...