Office logo

Lær alt om Office og bli ekspert på Word

Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint. Vi har samlet gratis Officepakker og hjelper deg til å bli en ekte mester av Kingsoft Office og Microsoft Office.

1. mars 2015

Kan jeg klare meg uten Microsoft Office? Hva er en makro? Hvordan lærer jeg å skrive raskere? Vi hjelper deg til å bli klokere på Office, og gir i tillegg et par gratis utgaver av tekstbehandling, regneark og presentasjonsverktøy. I tillegg kan du bli en raskere skribent, finne anmeldelser av skrivere og i det hele tatt gi hjemmekontoret et ordentlig løft både i forhold til utstyr og kompetanse.

16 supertips til Word

Hvorfor kjøre i bare 40 kilomenter i timen når Word har krefter som en Ferrari? Her får du tips og snarveier som får Word til å yte maksimalt..

Les mer

Gratis kontorpakke

Ikke bruk pengene på Microsoft Office. Prøv det splitter nye Kingsoft Office i stedet, med tekstbehandling, regneark og presentasjoner i toppklasse.

Les mer

Lynrask på tastene

Du bruker pc-en hver dag, så hvorfor ikke lære å bruke den bedre? Glem snarveier og smarte triks – i denne artikkelen lærer du å bevege fingrene raskere over tastene hver gang du bruker pc-en.

Les merr

Skriveren din lyver

Hovedoppgaven til skriveren din er å skrive ut skarp tekst og flotte bilder – men den er sannelig også litt av en melkeku for skriverprodusentene. Mange av funksjonene er der nemlig for å få deg til å bruke mest mulig av det dyrbare blekket.

Les mer

Gratis kontorpakke for nettbrett

WPS Office er en gratis kontorpakke for Android-brett eller iPad. Med programmet kan du åpne og redigere dokumenter fra Word, Powerpoint og Excel.

Les mer

Skriv raskere på nettbrettet

Nettbrett er en fantastisk oppfinnelse, men de små maskinene er ikke skapt for å skrive lange tekster. Heldigvis kan du koble til et eget tastatur og gjøre skrivingen mye enklere med smarte apper.

Les mer

Presentasjoner til all slags bruk

Kontorpakken Kingsoft, som er helt gratis, gir deg en perfekt mulighet til å lage en spennende og profesjonell presentasjon.

Les mer

Kanskje du er interessert i...