16tips_komno_072014

16 supertips til Word

Hvorfor kjøre i bare 40 kilomenter i timen når Word har krefter som en Ferrari? Her får du tips og snarveier som får Word til å yte maksimalt.

1. mai 2014

Tekstbehandlingsprogrammet Word er genialt fordi det kan brukes til så mye forskjellig. Programmet er glimrende hvis du bare vil skrive en kort tekst og skrive den ut med en gang, men det har også alle verktøyene du trenger til å produsere en stor og profesjonell rapport med tekst, grafikk, tabeller, fotnoter og mye mer.

Naturligvis krever de avanserte funksjonene litt mer av deg også, men egentlig er de ikke så vanskelige å bruke. Du kan faktisk oppnå forbløffende resultater med enkle midler – så lenge du vet hvordan du går fram. I denne artikkelen får du 16 smarte og varierte tips til Word. Du kommer til å lære helt nye funksjoner, og du får verktøy til å bruke velkjente funksjoner på nye og bedre måter.

Vi har brukt Word 2010 til eksemplene i artikkelen, men de aller fleste tipsene fungerer også i tidligere versjoner av Word – samt det nyere Word 2013.

Kanskje du er interessert i...