KOM_NO_170935-NR02_S_Gratis_word_Web

Gratis Office på nettet

Hvorfor betale for dyre programmer når du kan få dem gratis? Og nei, det er ikke snakk om piratkopier. Du kan faktisk få en helt gratis versjon av Word og de andre Office-programmene av Microsoft.

16. januar 2014

Word og resten av programmene i Microsoft Office er verdens mest populære kontorpakke. Det fins riktignok gratis alternativer (som f.eks. LibreOffice-pakken eller Google Docs på nettet), men hvis du er vant til å jobbe på en bestemt måte i Word, kan det være vanskelig å bytte. Bruker du for eksempel Microsoft Office på jobben, er det også forståelig at du vil fortsette med de samme programmene hjemme.

Men Office-pakken er ikke billig – ikke engang hvis du satser på den minste og enkleste utgaven. Og programmene inneholder mange avanserte funksjoner som de færreste av oss har bruk for til daglig.

Heldigvis er det hard konkurranse om brukerne. Som motsvar til de tidligere nevnte programmene har Microsoft lagd en egen utgave av Office som er helt gratis og fungerer overalt hvor du har en nettforbindelse. Du kan til og med bruke nettutgaven på en smarttelefon eller et nettbrett – selv om opplevelsen nødvendigvis avhenger av modellen og størrelsen på skjermen.

Finn Office Web Apps på: www.skydrive.com

Kanskje du er interessert i...