Få programmet Glary Utilities Pro kostnadsfritt med Komputer for alle
Glary Utilities Pro:

Glary Utilities Pro har et nesten overveldende utvalg av funksjoner som gir nytt liv til pc-en. Nå får du programmet og en veiledning kostnadsfritt.

Gi datamaskinen nytt liv med Glary Utilities Pro

Glary Utilities Pro er et av de mest omfattende programmene til å optimalisere og rengjøre pc-en. Vi har inngått en avtale med produsenten, som stiller det fritt til rådighet det kommende året til Komputer for alles lesere.

7. januar 2022 av Henning Dadkhah Rasmussen

Etter en stund blir alle Windows-pc-er stadig tregere og fylt av overflødige filer. 

Det rammer også helt nye pc-er, som bare er raske i begynnelsen.

Det skyldes blant annet at Windows løpende blir oppdatert med store funksjonsoppdateringer, og at hver av disse bruker litt mer av pc-ens ressurser.

Den helt store synderen er imidlertid din egen bruk av pc-en og programmene du installerer på den – for eksempel et program for bildebehandling eller en komplett kontorpakke. 

Alle programmene du installerer underveis gjør pc-en litt langsommere.

Gi pc-en en grundig optimalisering

Med programmet Glary Utilities kan du få optimert alle de delene av Windows som er blitt tregere – f.eks. oppstarten, høyreklikkmenyen og den daglige bruken.

Samtidig repareres en lang rekke feil i Windows' register – databasen som får Windows til å varsle om feil løpende, men som også gjør selve datamaskinen tregere.

Du kan også bruke Glary Utilities til å rydde opp i gamle og unødvendige filer som fyller opp harddisken. Dermed får du igjen plass til alt det viktige du vil lagre på pc-en. 

5 fordeler med Glary Utilities Pro

  1. Raskere oppstart
  2. Mer diskplass
  3. Færre feil i Windows
  4. Windows blir raskere
  5. Pc-en blir mer stabil

Få Glary Utilities kostnadsfritt

Vi har inngått en avtale med programvareprodusenten Glarysoft som gjør at vi kan tilby alle abonnenter programmet Glary Utilities Pro kostnadsfritt i et helt år. 

Normalprisen er 350 kroner per år. 

Produsenten utsteder kun kostnadsfrie lisenser til leserne frem til 7. februar 2022. 

Vi anbefaler imidlertid at du allerede i dag laster ned programmet fra Fordelssonen og registrerer det via lenken du finner der. 

I Komputer for alle 02/2022 får du en komplett guide til programmet – den kan du naturligvis også laste ned fra Fordelssonen sammen med programmet. 

Få programmet Glary Utilities Pro kostnadsfritt med Komputer for alle
Kostnadsfri lisens:

Glary Utilities Pro koster vanligvis 350 kroner i året, men som leser av Komputer for alle får du programmet kostnadsfritt i ett år. Hvis du ikke ønsker å fortsette med programmet etter det første året, kan du forsette å bruke gratisversjonen videre. 


Du må være logget på i Fordelssonen på nettsiden vår for å få tilgang til den kostnadsfrie lisensen til Glary Utilities Pro. Det krever et abonnementsnummer eller en bladkode fra et magasin kjøpt i løssalg. 

> Du kan få tilgang i dag fra kun 29 kroner. Se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...