4_redfiler_komno_042015

Er filene borte? Du kan få dem igjen på et blunk

Bruk programmet Puran File Recovery til å redde filer som Windows Utforsker ikke klarer å finne.

26. februar 2015

Vi risikerer alle å miste filer på pc-en. Det nytter ikke å si ”det skjer ikke med meg”. Uhellet kan være ute hvis du sletter en hel mappe og litt for sent oppdager at den inneholdt bildene fra sommerferien eller viktige dokumenter fra banken. Vanligvis havner filene da i Papirkurven og kan hentes tilbake derfra. Hvis det er lenge siden de ble slettet, kan du ha tømt Papirkurven i mellomtiden.

Likevel er ikke alt håp ute. For selv om de slettede filene ikke lenger er synlige i Utforsker, kan de fortsatt ligge uskadd et sted på harddisken. Årsaken er at det først ikke er selve filene som blir slettet, men bare henvisningene til dem. Man kan si at de er der, bare vanskeligere å finne. De er som kapitler i en bok der registeret er revet ut. Målet er å få gjort dem synlige igjen.

Hvis du skal redde filene, er to ting viktige. Det første er et program til å gjenopprette dem. Det gir vi deg med Puran File Recovery. Det andre er evnen til ikke å få panikk og gjøre noe overilt. I det øyeblikket du finner ut at filene er borte, er det viktig at du slipper både mus og tastatur og ikke gjør noe mer arbeid på pc-en. Enhver handling kan faktisk føre til at du overskriver filene på disken. Og hvis det først har skjedd, er det ikke noe som kan redde filene dine lenger.

Puran File Recovery kan gjenopprette filer både fra harddisken og flere andre medier. Blant dem er cd-er, minnepinner og til og med mobiltelefoner. I artikkelen viser vi hvordan du bruker det til å finne de usynlige filene på harddisken og gjenopprette dem igjen.

> Last ned Puran File Recovery

Kanskje du er interessert i...