Onlimes servere er plassert dypt inne i den norske fjellheimen, slik at dataene dine ligger trygt og godt i Skandinavia.
Sikkerhetskopiering:

Onlimes servere er plassert dypt inne i den norske fjellheimen, slik at dataene dine ligger trygt og godt i Skandinavia.

Onlime: Lagre filene på en sikker backuptjeneste på nettet

Som leser av Komputer for alle får du nå helt eksklusivt kostnadsfri tilgang til 100 GB plass til sikkerhetskopiering på nettet i 2 år hos danske Onlime. Her viser vi deg hvordan du kommer i gang.

3. oktober 2022 av Henning Dadkhah Rasmussen

I 2012 etablerte danskene Levi Rauff og Mathias Ditlev selskapet Onlime, som tilbyr et nordisk alternativ til de store amerikanske backuptjenestene som f.eks. Google, Dropbox, Apple og Microsoft.

Onlime leier lagerplass hos norske Jottacloud, som bruker det norske datasenteret Green Mountain.

Det betyr at alle filene som lagres hos Onlime, ligger trygt lagret i den norske fjellheimen i blant annet Stavanger. Her har Green Mountain overtatt et tidligere NATO-våpenlager som er hugget 200 meter inn i fjellet.

> Les også: Så ofte bør du ta sikkerhetskopi av datamaskinen

Samler ikke inn data

Onlime har en personvernerklæring der det står at de aldri skal samle inn eller selge personopplysninger om deg til tredjepart.

Denne personvernerklæringen står i skarp kontrast til mange av de amerikanske konkurrentene, som nettopp bruker kunnskap om atferden din til å selge reklame.

Derfor kan du føle deg tryggere når du lagrer dine aller mest private data hos Onlime som et alternativ til de store internasjonale konglomeratene.

> Les også: Så mye er personopplysningene dine verdt

Datasenteret er hugget inn i fjellet

Onlimes servere er plassert 200 meter inne i et fjell i Stavanger, og er dermed godt beskyttet mot både naturkatastrofer og menneskeskapte katastrofer.

I videoen nedenfor kan du ta en titt inn i det gigantiske datasenteret, som tidligere huset NATOs våpenmagasiner.

Du får 100 GB kostnadsfritt i to år

Vi har inngått en lukrativ avtale med Onlime som innebærer at alle lesere av bladet Komputer for alle nå kan få kostnadsfri tilgang til 100 GB plass hos tjenesten i to år. 

Når du er opprettet hos Onlime, kan du fritt bruke selskapets sikkerhetskopieringsprogram til pc-en samt apper til telefon og nettbrett. 

Både programmet og appen er på dansk, og det er svært enkelt å komme i gang med å sikre alle de viktigste filene dine. 

Når de to årene er gått, kan du fortsette å bruke de 100 GB til en spesielt gunstig pris som bare er tilgjengelig for lesere av Komputer for alle.

> Les mer om hvordan tjenesten fungerer og få svar på alle spørsmålene dine i denne artikkelen i Fordelssonen

Tilbudet gjelder ut året

Du må registrere deg hos Onlime senest 31. desember 2022 hvis du også ønsker å benytte deg av det lukrative tilbudet om 100 GB plass på nettet i to år uten ekstra kostnad.

Siden dette tilbudet er unikt for Komputer for alles lesere, finner du det ikke på Onlimes nettsider. 

Normalprisen er 440 kroner per år. Du sparer altså 880 kroner og får en av de sikreste backupmulighetene på markedet. 

> Du får tilgang til dine 100 GB hos Onlime her

Program og kundeservice på dansk eller engelsk

Onlimes program og app er naturligvis på norsk, og selskapet har også dansk og engelsk kundeservice som du kan kontakte hvis du har spørsmål om tjenesten.

Du kan kontakte Onlimes kundeservice på denne e-postadressen: 

[email protected]

Få 100 GB nå!

Hvis du også vil ha tilgang til 100 GB gratis plass på nettet i to år, bør du besøke Onlimes nettside i Fordelssonen her:

> Få 100 GB plass hos Onlime 

Her kan du også lese vår store guide til Onlime, slik at du kan få mest mulig ut av tjenestens mange funksjoner.

Klikk først på knappen «Få 100 GB gratis plass» og registrer deg hos Onlime. Selskapet registrerer selv at du er leser av Komputer for alle og derfor ikke trenger å betale for plassen. 

Last deretter ned Onlimes program, slik at du kan ta automatisk sikkerhetskopi av pc-en til Onlimes servere.

Du må være logget på i Fordelssonen for å få tilgang til den unike lenken. Du trenger et abonnementsnummer eller en bladkode fra et magasin kjøpt i løssalg for å opprette en profil i Fordelssonen. 

Tilbudet gjelder både eksisterende og nye abonnenter. Hvis du ennå ikke abonnerer, kan du få tilgang til Onlime-tilbudet, Fordelssonen og Komputer for alles øvrige digitale innhold fra kun 29 kroner. Se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...