image_komno_102012

Stor test av speileprogrammer

Hvis du vil være helt sikker på at du får med deg absolutt alt når du sikkerhetskopierer datamaskinen din, må du få tak i et program som speiler harddisken. Vi har testet seks av dem, og et gratisprogram er blant de beste.

28. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om speileprogrammer.

Et vanlig sikkerhetskopieringsprogram kan være bra nok hvis du bare vil ta en sikkerhetskopi av feriebildene eller Excel-regnearkene dine. De kan med jevne mellomrom ta kopier av de mappene på datamaskinen der du lagrer de viktige dokumentene. Men hva om du har et behov som er litt mer omfattende enn det? Kanskje du gjerne vil sikre deg at alle innstillingene som du har på pc-en også vil være de samme etter et totalt sammenbrudd av disken. Og hva om du gjerne vil ha en kopi av Windows sånn som det ser ut rett etter at du har installert det og alle de programmene du bruker mest? Svaret er i begge tilfeller et speileprogram som tar en kopi av absolutt alt du har liggende på harddisken din.

Dermed er du sikker på å få alt av dokumenter, innstillinger, installerte programmer og selve Windows med når du skal gjenopprette innhold på pc-en etter for eksempel et totalt sammenbrudd i operativsystemet eller harddisken.

Vi har testet seks speileprogrammer som koster fra absolutt ingenting til flere hundre kroner.

Kanskje du er interessert i...