Windows 8.1

Slutt på oppdateringer til første utgave av Windows 8.1

Hvis du har en pc med Windows 8.1, men ennå ikke har installert den store oppdateringen som kom i april, får du ikke flere oppdateringer.

15. juni 2014

Nå er det helt slutt på alle oppdateringene til datamaskiner som ikke har den nyeste versjonen av Windows. Men dette gjelder riktignok bare for pc-er som kjører Windows 8.1, og ikke for Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista.

Den oppdateringen Microsoft nå absolutt vil ha deg til å installere, kom i april og innførte blant annet en avslutningsknapp og enklere navigasjon med mus og tastatur.

Så hvis du har en pc med 8.1 og ennå ikke har installert apriloppdateringen, kan ikke datamaskinen din hente de nyeste oppdateringene fra nå av.

Denne oppdateringen bør allerede være installert hvis du har slått på automatiske oppdateringer på pc-en. Du kan sjekke om den er oppdatert hvis den har en liten knapp som lar deg avslutte Windows i det øverste høyre hjørnet av den nye typen Windows 8-startskjerm (den med flisene). Hvis det er en der, har datamaskinen din installert apriloppdateringen, og den vil fremdeles ta imot oppdateringer.

Kanskje du er interessert i...