KOM_NO_170974-NR4_C_Fjernstyr_computeren_Web

Fjernstyring av pc-en

Med programmet Soluto kan du sitte med den bærbare pc-en på Sørlandet og få tilgang til datamaskinen hjemme i Tromsø. Da er det ikke så farlig om du har glemt noen av de viktige filene eller programmene dine hjemme på kontoret.

3. mars 2014

Det er en sørgelig affære å forlate huset med den bærbare pc-en under armen – for seinere å oppdage at akkurat de filene som du trenger, ligger trygt på den stasjonære datamaskinen hjemme. Enten ender det med et desperat forsøk på å få tak i filene på en eller annen måte, eller så må du bare innse at slaget er tapt og at søsteren din ikke får sett det nye fotoalbumet som du hadde tenkt å vise henne.

Men det fins en løsning: Bare installer programmet Soluto på pc-ene dine – så trenger du aldri mer å tenke på om du har fått med deg alle de digitale fotoalbumene når du skal på tur. Med Soluto kan du nemlig fjernstyre pc-ene dine og få tak i filene på den måten. Det eneste du må huske er å la datamaskinen stå på. Et trykk på av- og på-bryteren er nesten det eneste du ikke kan gjøre når du fjernstyrer pc-en med Soluto.

Kanskje du er interessert i...