Spyware på mobiltelefon
Spyware

Også mobilen kan bli offer for spionvare. Her kan de se hvordan du hindrer at det skjer.

Beskytt deg mot spionprogrammer på mobilen

En Android-telefon kan beskyttes av en god antispion-app. Komputer for alle anbefaler at du bruker Sophos Mobile Security til å beskytte telefonen.

13. september 2019 av Steffen Nielsen

Det er ikke bare på pc-en du må passe på at ikke spioner sjekker hva du driver med. Også mobiltelefonen kan være mål for spionprogrammer.

Slike programmer kan ta over viktige funksjoner på telefonen, se hva du gjør via kameraet eller til å med ta skjermbilder av det du foretar deg på mobilen.

Spionvare er en trussel som bør tas på alvor.

Sikkerhetsapp mot spionvare på mobilen

Det kan være vanskelig å oppdage om mobilen har blitt infisert av et spionprogram, men du kan bruke en app som sørger for at slikt ikke slipper til. 

Komputer for alle anbefaler Sophos Mobile Security. Det er en app som generelt beskytter telefonen mot virus, skadevare og annen programvare du slett ikke vil ha på telefonen.

Du finner Sophos Mobile Security i Fordelssonen. Samme sted finner du en grundig forklaring på hvordan du stiller inn og bruker appen. (Nedlasting kun for abonnenter)

Unngå spionvare på pc-en

Spionprogrammer er også et stort problem på pc-er. 

Derfor er det smart å ha verktøy som kan fjerne spionvare og sikre maskinen mot å bli infisert.

Les våre store guide som viser hvordan du fjerner spionvare i Fordelssonen. Her viser vi hvordan du beskytter både mobil og pc mot spionvare.

Kanskje du er interessert i...