Antivirus, antimalware, antiransomware, programvareoppdatering – i sikkerhetspakken vår
Sikkerhetspakke

Komputer for alles sikkerhetspakke gir god og effektiv beskyttelse av hele datamaskinen.

Her er den beste pc-sikkerheten akkurat nå

Få antivirus, antimalware, antiransomware og mye mer i sikkerhetspakken fra Komputer for alle. Her får du den beste allsidige beskyttelsen av pc-en og privatlivet samt gode veiledninger til programmene.

21. mars 2022 av Steffen Nielsen

En velfungerende pc er også en sikker pc, og i dagens Norge er det mange digitale trusler som kan true sikkerheten til datamaskinen. 

Derfor har Komputer for alle satt sammen en komplett sikkerhetspakke som beskytter datamaskinen mot alle trusler som kan ramme pc-en. 

Komputer for alles sikkerhetspakke har eksistert i noen år, og vi oppdaterer pakken fortløpende når trusselbildet endrer seg eller når programmene ikke lenger lever opp til våre standarder. 

Sikkerhetspakken oppdatert til 2022

Komputer for alles nye sikkerhetspakke er nettopp oppdatert. To programmer er byttet ut med nye og bedre alternativer, og det er kommet til to spennende programmer. 

Avira Free Antivirus er vårt forslag til det beste gratis antivirusprogrammet. Det har vi valgt fordi Bitdefender, som vi tidligere anbefalte, fra 31. desember 2021 ikke lenger tilbyr en gratis versjon av virusbeskyttelsen.

Vårt antiransomware-program i sikkerhetspakken er også byttet ut. Her har vi av ulike årsaker erstattet Kaspersky Anti-Ransomware Tool med Abelsoft AntiRansomware, som vi mener er et bedre program for deg. 

Beskytt privatlivet med to nye programmer

Du får også to nye verktøy som beskytter pc-ens nettkamera og privatlivet ditt når du besøker nettsider med nettleseren. 

Sikkerhetspakken består nå av åtte kraftige programmer, som til sammen beskytter mot alle vanlige sikkerhetstrusler som svever over private datamaskiner i 2022. 

Det er blant annet virus, skadevare, utpressingsvirus, adware, nettfiske og tasteloggere. Du får også hjelp til å lage sikre passord – og huske dem.

Programmene i Komputer for alles sikkerhetspakke er nøye utvalgt av redaksjonen, og de oppdateres fortløpende.

> Du finner den komplette sikkerhetspakken her

Komputer for alles sikkerhetspakke 2022:

1. Beskytt deg med antivirusprogram

Avira Free Antivirus er et godt antivirusprogram som både gir fortløpende beskyttelse og gir deg mulighet til å skanne harddisken grundig for virus.

Når antivirusprogrammet er satt opp på riktig måte, kontrollerer det kontinuerlig virus og andre sikkerhetstrusler, og stopper dem. 

Avira Free Antivirus gir pc-en den grunnleggende og helt nødvendige beskyttelsen mot virus som kan infisere pc-en via Internett.

2. Oppdater alle programmene

Patch My PC demper din dårlige samvittighet ved å oppdatere programmene på pc-en automatisk. 

Hackere utnytter ofte programmenes sikkerhetshull, som siden lukkes av programprodusenten. Når programmene dine er oppdatert til produsentens nyeste versjon, er de derfor langt mindre sårbare for angrep.

Samtidig er du sikker på at du alltid har de nyeste og beste funksjonene i programmene.

3. Bekjemp skadevare

Malwarebytes Anti-Malware er et program som bekjemper skadevare og skadelige programmer av enhver type – også de variantene som ikke oppdages av antivirusprogrammet. 

Du kan enkelt skanne datamaskinen og deretter fjerne alt som gjør maskinen treg og ødelegger pc-hverdag din. 

4. Unngå utpressingsvirus

Abelssoft AntiRansomware bekjemper en av de verste truslene akkurat nå, nemlig utpressingsvirus, som er kidnapping av filer og avkreving av løsepenger for å frigi dem igjen.

AntiRansomware beskytter pc-en mot angrep fra utpressingsvirus, og passer på at filene dine ikke endres i bakgrunnen. 

Dette programmet har en verdi på 144 kroner, men som abonnent får du sikkerhetsprogrammet uten ekstra kostnad i Fordelssonen.

5. Bruk sikre passord og husk dem

LastPass sørger for at du bare trenger å huske ett passord. 

Med de kravene som stilles til sikre passord i dag, kan det være vanskelig å finne på et nytt, og det er blitt enda vanskeligere å huske alle passordene vi har til all verdens tjenester og profiler på nettet.

LastPass genererer ubrytelige passord for deg når du oppretter brukerprofiler og passord på nettet. Alle passordene lagres trygt bak ett sikker passord i LastPass. 

6. Bli kvitt reklamen

Malwarebytes AdwCleaner er et lite og effektivt program som ikke krever installering. 

Det bekjemper reklameprogrammer (også kalt adware) på datamaskinen, slik at nettleseren ikke blir treg og du ikke havner i feller på nettet.

7. Unngå spionasje i nettleseren

Abelssoft AntiBrowserSpy beskytter deg mot spionerende informasjonskapsler, slik at du kan bevare privatlivet når du besøker nettsider.

Programmet koster vanligvis 288 kroner, men som abonnent på Komputer for alle får du sikkerhetsprogrammet uten ekstra kostnad i Fordelssonen. 

8. Slå av nettkameraet når det ikke er i bruk

Webcam On-Off gir beskyttelse mot hackere som kan luske inn på pc-en og se hva som foregår foran nettkameraet ditt.

Med programmet kan du deaktivere nettkameraet helt, slik at det for skadevaren vil se ut som om det ikke er et nettkamera koblet til pc-en i det hele tatt. 

Slik får du sikkerhetspakken:

Du finner sikkerhetspakken i Fordelssonen, der du som abonnent kan logge på og laste ned de åtte programmene og de tilhørende trinnvise veiledningene vi har laget til de enkelte programmene.

> Gå direkte til sikkerhetspakken på sikkerhetssiden vår i Fordelssonen

> Er du ikke abonnent ennå, kan du kjøpe deg tilgang for bare 29 kroner. Se alle tilbudene her

Komputer for alles sikkerhetspakke gir deg kostnadsfri sikkerhet til datamaskinen
Sikkerhetspakke:

Her er Komputer for alles nye sikkerhetspakke. Med de åtte programmene installert på datamaskinen sikrer du datamaskinen på beste måte.

Gratis sikkerhet til pc-en

Du kan også få gratis sikkerhet på pc-en – flere av programmene i sikkerhetspakken vår er faktisk også gratis. 

Som abonnent på Komputer for alle kan du laste ned alle programmene uten at det koster noe ekstra. 

Når du laster ned programmene i Komputer for alles Fordelssone, er du alltid garantert sikre programmer. Vi sjekker selv alle programmene vi tilbyr og sørger for at de nyeste versjonene av programmet ligger klare til nedlasting. 

Og så får du naturligvis grundige veiledninger på norsk slik at du enkelt kan installere programmene på datamaskinen og få dem riktig satt opp for at pc-en din skal være fullstendig beskyttet. 

Som abonnent på Komputer for alle har du dessuten mulighet til å spørre oss hvis du har problemer med et av programmene, installeringen eller noe annet. 

> Se hele sikkerhetspakken i Fordelssonen her

Kanskje du er interessert i...