5 pc rens komno 062016

Rens datamaskinen for virus og skadevare

De farligste virusene er så smarte at de kan deaktivere antivirusprogrammet på maskinen din, og deretter går det raskt utforbakke. Skjer det, har vi den rette medisinen: Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner går det raskt å rense maskinen for virus og annen ondskap.

11. april 2016

Har Windows-maskinen blitt ekstra treg i det siste, eller får du merkelige feilmeldinger som du ikke umiddelbart klarer å identifisere? Da kan du i verste fall være utsatt for et spesielt avansert virus som har deaktivert antivirusprogrammet.

Med EmsiSoft Emergency Kit, som du finner i Fordelssonen til Komputer for alle, kan du gjennomsøke hele maskinen for skadelig kode og rense den før det er for sent. Du kan også bruke verktøyet fra Kommandolinjen før Windows starter, og dermed før viruset får muligheten til å starte seg selv. Det er den sikreste kuren mot virusangrep.

Slik bør du bruke EmsiSoft Emergency Kit Scanner

Vi anbefaler at du lagrer EmsiSoft Emergency Kit på en minnepinne, slik at du har programmet for hånden hvis maskinen blir infisert av virus. Du kan skanne harddisken direkte fra Windows eller fra kommandolinjen.

Skann jevnlig fra Windows: Sjekk om antivirusprogrammet fortsatt virker ved å skanne en gang i måneden.

Rens når Windows er død: Hvis Windows er infisert, kan du rense systemet før Windows starter.

I artikkelen kan du lese om hvordan du bruker programmet og renser maskinen.

> Las ned Emsisoft Emergency Kit

Kanskje du er interessert i...