Tonino Lamborghini Alpha One

Tonino Lamborghini Alpha One er kledd i håndlaget italiensk skinn.

© Tonino Lamborghini Mobile International

Lamborghini med dyr luksustelefon

Bilprodusenten Lamborghini kommer nå med sin egen smarttelefon. Lamborghini-telefonen kan riktignok ikke skryte av den samme rå prosessorkraften som toppmodellene fra Samsung og Apple, men tar det igjen på pris.

28. august 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

Er du blant dem som mener at de dyreste telefonene på markedet både er og føles for billige?  Da har Lamborghini løsningen. 

Bilprodusenten lanserer nemlig mobiltelefonen Tonino Lamborghini Alpha One, og den bør oppfylle selv de mest glamorøse rikmannsdrømmer.

Smarttelefonen er beregnet på "kvalitetsbevisste brukere" og er laget i samme metall som Lamborghini bruker i bilene. I tillegg er den håndlaget, trukket med italiensk skinn og med den klassiske Lamborghini-tyren på baksiden. Operativsystemet er Android.

Som med bilene koster Lamborghini-merket penger også her. 

Hvis du vil ha en telefon som denne, må du nemlig ut med nesten 19 000 kroner, men da er både forsikring og frakt inkludert i prisen.

Tonino Lamborghini Alpha One smarttelefon

Den nye smarttelefonen til Lamborghini kan ikke konkurrere på funksjonalitet og rå kraft, men stilen er det ingenting å si på …  

© Tonino Lamborghini Mobile International

”Diskré luksus” fra Lamborghini

Tonino Lamborghini Alpha One har 4 GB ram og en Snapdragon 820-prosessor. Den kan på ingen måte konkurrere med de nye toppmodellene fra Samsung eller Apple – selv om den koster bortimot det dobbelte.

Av åpenbare grunner henvender altså ikke telefonen seg til gjennomsnittsbrukeren. Ifølge Lamborghini er telefonen derimot beregnet på "Ekte kjennere av diskré luksus".

Hvis penger ikke er noe tema og du synes du fortjener det, kan du kjøpe telefonen via denne koblingen.

Kanskje du er interessert i...