Samsung Galaxy S8 bød på flere spennende nyheter

Samsung Galaxy S8 kom med et helt nytt skjermformat, og nå vi er spent på hvilke nyheter Galaxy S9 vil by på.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 – lanseringsdato, pris, spesifikasjoner og rykter

Venter du på Samsung Galaxy S9? Les de siste ryktene om hvordan den neste Galaxy-telefonen blir, hva den vil koste og når den er å få kjøpt.

Samsung lanserte Galaxy S8 i slutten av mars 2017, og bare en måned senere dukker de første ryktene om etterfølgeren Galaxy S9 opp. På denne siden holder vi deg løpende oppdatert om den kommende Galaxy-telefonen, både rykter og informasjon bekreftet av Samsung selv.

Hvilke funksjoner får Samsung Galaxy S9?

På Galaxy 8 har Samsung lykkes med å fjerne store deler av den svarte kanten rundt skjermen, og ifølge koreanske ETNews, som siterer ukjente kilder med sterk tilknytning til Samsung, forsvinner også resten av kanten på Galaxy S9.

Et annet koreansk nyhetsmedium, Aju Business Daily, hevder at mobiltelefonen visstnok får en skjerm på 5,7 tommer, 8 GB minne og et 12 megapiksels kamera på baksiden.

Hvilke spesifikasjoner kommer Samsung Galaxy S9 til å ha?

«Løpende oppdatering»

Når kommer Samsung Galaxy S9 til Norge?

Det er ennå ingen rykter om når Samsung kommer til å lansere Galaxy S9, men de foregående modellene har blitt lansert i februar eller mars, så det er naturlig å anta at den neste lanseringen kommer i løpet av første kvartal 2018.

Prisen på Samsung Galaxy S9?

Prisen er ennå ikke offentliggjort. Lanseringsprisen for Samsung Galaxy S7 var cirka 6300 kroner, mens Samsung Galaxy S8 var litt dyrere, rundt 7500 kroner, så det er ganske sannsynlig at prisen vil ligge på nærmere 9000 kroner.

Kanskje du er interessert i...