Honor 20 Pro i fargen Phantom black

Honor 20 Pro i fargen Phantom black

Tre nye mobilmodeller fra Honor Clone

Kinesiske Honor lanserer nå tre nye mobiler kalt Honor 20 Pro, Honor 20 og Honor 20 Lite. Honor satser på rimelige modeller med gode spesifikasjoner, spesielt rettet mot ungdom.

22. mai 2019 av Markus Dahlberg

London: Dagen kunne hatt en bedre start for den kinesiske mobilprodusenten Honor. Selskapet er et datterselskap av Huawei, som mistet Android-lisensen like før dagens store lansering av de nye modellene fra Honor.

Det er for øyeblikket uklart hvordan dette vil påvirke Huawei og Honor. Derimot er det ingen tvil om at det påvirket lanseringen, ettersom Honor så seg nødt til å avlyse alle intervjuer i forbindelse med presentasjonen. Arrangementet ble dessuten nesten en halvtime kortere enn det som var planen.

Uansett lanserer altså Honor tre nye mobiltelefoner.

Honor 20 kommer etter sommeren

Først ut er flaggskipmodellen Honor 20 Pro og den litt rimeligere Honor 20.

Det største trekkplasteret ser ut til å være baksiden av telefonen og trelagsteknikken som Honor benytter for å skape uvanlig dype farger. Det var i hvert fall dette administrerende direktør Georg Zhao la størst vekt på i presentasjonen.

Under skallet er telefonene tilnærmet identiske, men Pro har mer arbeidsminne (ram). Begge modellene er basert på Huawei-prosessoren Kirin 980, altså samme prosessor som i den nye toppmodellen Huawei P30 Pro.

Begge modellene har fire kameraer på baksiden. Pro har et eget telekamera på åtte megapiksler, mens Honor 20 i stedet har fått et kamera med større dybdeskarphet.

Sist ut er Honor 20 Lite som har noe mindre skjerm, enklere prosessor og "bare" tre kameraer på baksiden.

Samtlige modeller lanseres i løpet av tredje kvartal, og prisene blir trolig som følger:

  • Honor 20 Pro: 5990,-
  • Honor 20: 4490,-
  • Honor 20 Lite: 2690,-

Kanskje du er interessert i...