Doro mobil for eldre
Doro 8035

Mobilprodusenten Doro har gjort det lett å bruke mobilen.

© Doro

Doro med ny mobiltelefon for seniorer

Doro 8035 er en ny smarttelefon som er tilpasset eldre mennesker. Den er blant annet utstyrt med en enkel trinn for trinn-guide som gjør det lett å ta telefonen i bruk.

Doro 8035 er den nyeste smarttelefonen fra den svenske selskapet Doro. De har spesialisert seg på å lage mobiltelefoner til eldre mennesker.

Ved hjelp av en brukervennlig trinn for trinn-guide skal det være lett å stille inn telefonen, slik at den raskt kan tas i bruk.

Ifølge Doros egne undersøkelser føler 46 prosent av de eldre seg usikker på ny teknologi, og mange av brukerne sliter med både syn og hørsel.

Brukervennlig Doro-mobil

Lyden i Doro 8035 skal være høy og tydelig, og mobiltelefonen skal være lett å holde i.

I motsetning til andre smarttelefoner har Doro-mobilen for eldre også flere fysiske knapper som skal gjøre den lettere å betjene.

Kombinert med guide-funksjonene er Doro-mobilen et opplagt valg for eldre som gjerne vil ha sin første smarttelefon.

Doro mobil til eldre mennesker
Doro 8035

Doro-mobilen er smart i designet. Den ser ikke ute som en mobil for eldre, men heller som  en ganske vanlig smarttelefon.

Velg mellem Android og Doros eget operativsystem

Brukerne kan velge mellom en tradisjonell Android-brukerflate og Doros eget operativsystem som er laget for eldre og har store og kontrastrike ikoner.

Ved hjelp av en innebygget Team Viewer-funksjon kan pårørende få full fjerntilgang til telefonen, slik at de kan bistå hvis det skulle oppstå tekniske problemer.

Innstillingene på mobilen kan også endres fra en hjemmesiden, slik at brukeren kan få hjelp til for eksempel å dempe lyden eller sikkerhetskopiere bilder.

Doro 8035 er i salg nå og koster 2190 kroner.

> Les mer om mobiltelefoner

Kanskje du er interessert i...