iPhones

4 ting du ikke visste at iPhonen kan

iPhonen er utmerket til å ringe med og sende tekstmeldinger, men vet du egentlig hvor mye den kan? Vi har funnet frem til fire overraskende funksjoner.

13. september 2016

Har du noen gang lastet ned den komplette iPhone-veiledningen og lest alle de 196 sidene? Ikke vi heller, men her er den, hvis du er interessert.

Men du behøver ikke å lese veiledningen for å finne disse fire overraskende funksjonene, det har nemlig vi gjort for deg. Kanskje kjenner du en av dem, men svært få kjenner til alle fire.

1: Svar på meldinger uten å åpne Meldinger 

Trekk informasjonen om en ny melding ned fra toppen av skjermen og trykk på "Svar". Da kan du svare med en gang uten å åpne Meldings-appen.

2: Se hvilke apper som bruker mest strøm 

Hvis du vil vite hva det er som tapper telefonen for strøm, kan du gå inn i Innstillingene og velge "Batteri". Her ser du en ryddig oversikt over forbruket til hver enkelt app.

3: Videresende sms-er 

Som med epost kan det noen ganger være praktisk å videresende sms-er. Det gjør du ved å trykke på meldingen, trykk så på "Mer", marker meldingen og trykk på den lille pilen nederst i høyre hjørne. Skriv deretter nummeret til den du vil videresende til.

4: Se alle stedene du har vært 

Gå til Innstillinger. Velg "Personvern", "Stedstjenester", "Systemtjenester" og gå ned til "Ofte besøkte steder". Under "Logg" finner du de stedene hvor du har oppholdt deg mest.

Kanskje du er interessert i...