Phone prison

Lås telefonen inne i julen

Smarttelefonene kan legge en demper på stemningen i julen, men en ny og smart oppfinnelse gjør at du snart kan arrestere både din og resten av familiens telefoner i høytiden.

21. desember 2016 av Henning Dadkhah Rasmussen

Julen er en høytid da samvær med familien er viktig. Da skal tradisjoner følges og familiekosen stå i sentrum. Det kan være vanskelig å få til med alle moderne distraksjoner. Er det barn eller tenåringer i huset, har du sikkert merket at samværet noen ganger må vike for nettbrett og smarttelefoner. Kanskje er du selv også blant dem som har vanskelig med å fjerne blikket fra skjermen mens resten av familien koser seg med hjemmelaget konfekt og julehefter.

Arrester telefonen Med en ny og smart oppfinnelse kan problemet snart være løst, slik du kan nyte familietradisjonene. Produktet DistractaGone er en kasse – en arrest – laget for moderne smarttelefoner. Legg telefonen i kassen, tast inn ønsket tid, for eksempel åtte timer på julaften og førstedag, og trykk på knappen. Nå har du ikke tilgang til telefonen før den angitte tiden har gått. DistractaGone er ennå ikke på markedet. Produsenten søker nå finansiering via hjemmesiden Kickstarter, så du kan dessverre ikke regne med at julekosen kan reddes før i 2017. Se DistractaGone her.

Folkene bak DistractaGone er likevel ikke de første som får denne glimrende idéen. På videoen under ser du flere løsninger på problemet.

Kanskje du er interessert i...