Fjernkontrollen Sevenhugs styrer alle enheter, raskt og enkelt.
Fjernkontroll fra Sevenhugs

Sjekk værmeldingen, fjernstyr strømmetjenesten og juster volumet med Sevenhugs.

Én fjernkontroll til alt utstyret

CES 2017: Nå kan du omsider klare deg med én fjernkontroll til tv, musikkanlegg og alle andre dingser og enheter. Sevenhugs gjør det nemlig til en lek å fjernstyre alt sammen.

10. januar 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Ta med samtlige fjernkontroller til nærmeste gjenbruksstasjon, og erstatt dem med én enhet. Det høres ut som en våt drøm for mange, men det er fullt mulig med fjernkontrollen fra Sevenhugs. 

Fjernkontrollen kan styre nye tv-apparater via WiFi eller Bluetooth, men du kan også få kontroll over gamle musikkanlegg som styres via IR. 

Det fungerer ganske enkelt ved at du peker fjernkontrollen i retning av den registrerte enheten, så finner den selv ut hvilken enhet den skal bytte til. Står tv-en over en lydplanke, Blu-ray-spiller eller noe annet, plukker fjernkontrollen opp signalet til alle enhetene, og du bytter mellom dem ved å stryke fingeren til høyre eller venstre over skjermen.

Videoen nedenfor gir et inntrykk av hvordan det virker i praksis.Fjernkontrollen kan forhåndsbestilles nå fra den amerikanske Amazon-butikken eller fra Sevenhugs egen hjemmeside. Leveringen starter med det første, og prisen er 299 dollar, eller ca. 2550 kroner.

Kanskje du er interessert i...