Strøm VM-fotballkamper her

Du kan strømme hele VM-sluttrunden på nettbrettet, telefonen eller pc-en, men ikke alle kampene er gratis.

© Shutterstock

Her kan du strømme fotballkampene i VM 2018

Den 14. juni starter verdensmesterskapet i fotball, og du kan følge sluttrundens kamper på flere plattformer. Her kan du se hvilke tjenester du kan følge det på – både på TV og mobile enheter.

31. mai 2018 av Mathias Alsted Lund Flinck

Du trenger ikke investere i store tv-pakker for å følge sommerens verdensmesterskap i fotball. NRK og TV 2 fortsetter det gode samarbeidet fra tidligere mesterskap og deler rettighetene til årets fotball-VM. 

De fleste kampene blir vist på NRK og TV 2. Noen få kamper går på TV 2 Sportskanalen, NRK2 og NRK3. Samtlige av de 32 kampene vises på TV 2 Sumo, og du kan også se alle kampene på NRK TV. I tillegg sendes de i NRK Sport på radio.

Du kan også se fotballkampene på nettbrett, telefon eller pc hvis du for eksempel vil følge fotball-VM 2018 fra hagen, jobben eller på bussen.

Her kan du strømme fotballkampene

Samtlige kamper som blir sendt på kanalene til NRK, kan du strømme gratis på hjemmesiden til NRK eller med NRK-appen, som finnes både til Android og iOS.

Kampene som vises på kanalene til TV 2, kan du strømme med et abonnement på kanalens strømmetjeneste TV 2 Sumo.

Det krever et Sport premium-abonnement til 339 kroner i måneden. 

Se fotball i utlandet

Er du i utlandet, kan det være vanskeligere å strømme kampene. Med et TV 2 Sumo-abonnement kan du se alle kampene hvis du er innenfor EUs grenser. NRK er det ikke like enkelt å ta med seg på utenlandsferie, men hvis du bruker en VPN-tjeneste og endrer plasseringen din virtuelt, kan du få tilgang til tjenestene over hele verden.

Det er nok liten sjanse for at du befinner deg på et sted hvor de ikke overfører årets fotball-VM, så alternativet kan også være å sjekke om de har en TV der du er.

> Les mer om strømming

Oversikt over kampene

NRK har laget en oversikt som viser når og hvor du kan se de forskjellige kampene i fotball-VM 2018.

Legg den inn som et bokmerke, så er det lett å ha oversikt over når kampene går.

Husk å ha med deg en nødlader under fotball-VM. Da går du ikke tom for strøm på mobiltelefonen eller nettbrettet midt under en viktig kamp.

Akkurat nå får du to nummer av Komputer for alle og en smart nødlader for kun kroner 69,50. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...