netflix

Fem aktuelle Netflix-serier som er verdt å se

Netflix har et fantastisk utvalg av film og serier. Det betyr at det kan være vanskelig å velge hva man skal se, men her har du fem gode og aktuelle forslag.

13. oktober 2016

Glem hjernedøde såpeoperaer og klisjefylte amerikanske serier med latter på boks hvert annet minutt. Netflix byr nemlig på mange kvalitetsserier som kan holde deg klistret til skjermen i uker fremover.

Her har du fem gode forslag til serier som er verdt å se:

Designated survivor Amerikansk dramaserie med Keifer Sutherland går fra en rolle som beskjeden byråkrat til plutselig å skulle redde hele nasjonen etter at et angrep på Washington D.C. utsletter nesten hele regjeringen. Serien er nettopp lansert, men har allerede høstet god kritikk fra både seere og anmeldere.

Stranger things En liten gutt blir plutselig borte etter en spillkveld sammen med en av kameratene sine. Sci-fi-serien er full av grøss og mysterier, og man sitter som på nåler i flere av episodene. Serien har fått en svært god mottakelse blant Netflix-brukerne.

Luke Cage Luke Cage er en helt ny serie med Mike Colter i hovedrollen, der han som hardtslående tidligere straffange kjemper for å renvaske sitt navn og rykte, mens han forsøker å redde nabolaget der han bor. Serien er en del av Marvels univers og byr på både hverdagshelter, superhelter og antihelter – og den kan fint måle seg med tidligere titler, for eksempel Daredevil.

Narcos Narcos er en forholdsvis autentisk fortelling om hvordan den beryktede colombianske narkokongen Pablo Escobar bygde imperiet sitt i Sør-Amerika ved hjelp av hensynsløs brutalitet og høyt utviklet forretningssans. Serien har fått toppkarakter og utallige gode anmeldelser på Netflix.

Orange is the new black Piper Chapman er en helt vanlig middelklassekvinne som en dag blir innhentet av sin ville ungdom og fortid. Hun havner i et kvinnefengsel der hun må lære seg å leve med gjengmiljøer og ulekre fellesbad. Orange is the new black er likevel ikke så svart som beskrivelsen gir inntryk av, men byr på mye humor, gode personhistorier og en del lyse øyeblikk i kvinnefengselet.

> Få mer glede av Netflix

Kanskje du er interessert i...