Nå kan du lagre Netflix-serier og film på pc-en

Nå får Windows 10-brukere mulighet til å lagre film og serier fra Netflix på pc-en.

© Netflix

Nå kan du lagre Netflix-serier på pc-en

Det har blitt mye hyggeligere for Netflix-abonnenter å være på reise, nå som de kan lagre filmer og serier på pc-en. Her ser du hvordan du laster ned og lagrer fra Netflix.

6. april 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Den Oscarvinnende filmen 12 Years a Slave og den populære britiske dramaserien Downtown Abbey er bare to av alle titlene fra Netflix-katalogen som kan lastes ned.  

Strømmetjenesten kommer nemlig med en ny funksjon i Netflix-appen til Windows 10. Fra nå av kan du lagre innholdet på pc-en i en begrenset periode og se seriene selv om du ikke har internettforbindelse.

Funksjonen har vært tilgjengelig for abonnenter som strømmer til mobile enheter, men fra nå av trenger du ikke lenger se serier og filmer på en liten skjerm.

Netflix

Se etter nedlastingsknappen – det er nemlig den du må klikke på for å lagre innehold lokalt på pc-en.

© Netflix

Se etter nedlastingspilen

Den nye funksjonen gjelder kun for deler av det enorme film- og serieutvalget på Netflix, men det er likevel mange kjente titler å velge mellom. 

Du finner Stieg Larssons Millenniumtrilogi og påkostede Netflix-serier som The Crown og House of Cards.

Det er to metoder for å finne titler som du kan laste ned. 

  1. Du kan se etter pilen som viser at serien eller filmen kan lastes ned på informasjonssiden som dukker opp når du klikker på en tittel i menyen.

  2. Eller du kan klikke på menyikonet øverst i venstre hjørne og velge Tilgjengelig for nedlasting, som gir deg oversikt over innhold du kan lagre på pc-en. Menyen øverst i venstre hjørnet inneholder også punktet Mine nedlastinger. Der finner du titlene du har lagret.

Kanskje du er interessert i...