Netflix-subtext

Netflix: Slik får du hvite undertekster

Er du lei de gule undertekstene når du ser på Netflix? Her kan du lese hvordan du bytter til hvite undertekster og endrer størrelse på teksten slik at den blir lettere å lese.

På Netflix er undertekstene gule som standard, og det er ikke alltid så lett å lese. Heldigvis er det lett å endre dem slik at de ligner de du kjenner fra før, for eksempel fra NRK-tekst.

Du kan også gjøre skriften større. Det er lurt hvis du ser på Netflix på en liten skjerm, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. Slik gjør du:

1. Logg inn på Netflix på pc-en, øverst i høyre hjørnet holder du musemarkøren over navnet ditt og klikker på Din konto. Bruker du Netflix-appen skal du trykke på Konto under Innstillinger.

2. Under Min profil klikker du på Underteksters utseende.

3. Ved Skrifttype klikker du på den gule firkanten. Velg hvit som tekstfarge.

4. Klikk på firkanten under Bakgrunn og velg svart.

5. Som standard er den valgte tekststørrelsen Mellomstor. For å endre til Stor skal du under punktet Tekststørrelse klikke på det største A-en.

6. Klikk på knappen Lagre for å arkivere de nye innstillingene for undertekster.

Her kan de se tre forskjellige typer undertekster på en film på Netflix: Gul undertekst (standard), hvit undertekst i mellomstørrelse på svart bakgrunn og hvit undertekst i stort størrelse på svart bakgrunn.

Her kan de se tre forskjellige typer undertekster på en film på Netflix

Kanskje du er interessert i...