Arlo Go blir montert i en havn til å overvåke en båt.
Arlo Go 2:

Arlo har et spesielt beslag som du kan bruke til å montere Arlo Go 2.

© Arlo

Smart overvåkningskamera bruker mobilnettet

Arlo Go 2 er et overvåkningskamera som ikke er avhengig av å være koblet til det trådløse nettverket ditt. Med sitt eget SIM-kort kan kameraet nemlig overvåke stort sett det du vil – også når du er på farten.

Det kan være mange grunner til at du gjerne vil sette opp et overvåkningskamera, for eksempel hjemme, i hagen, på båten eller på hytta.

De aller fleste overvåkningskameraer krever imidlertid tilgang til et nettverk for at du kan kunne følge med på overvåkningen via mobilen din.

Nå er produsenten Arlo klar med et overvåkningskamera som løser dette problemet. Kameraet har nemlig sitt eget SIM-kort, og dermed kan det brukes overalt.

Overvåkningskamera med eget SIM-kort

Det lille kameraet kan monteres stort sett der det passer deg. Arlo Go 2 fungerer nemlig helt uavhengig av det trådløse nettverket ditt. 

I stedet kan du sette inn et SIM-kort i kameraet, slik at det kan kobles til det samme mobilnettet som mobiltelefonene våre bruker når de skal på nettet.

Vær imidlertid oppmerksom på forskriftene for overvåkning. Du kan nemlig ikke overvåke overalt. Du kan lese mer om forskriftene i denne artikkelen. 

Følg med via mobilen – også om natten

Arlo Go 2 tar opp i Full HD-oppløsning. Den innebygde minilyskasteren sørger for at kameraet også kan ta opp om natten. 

Opptaket lagres på et microSD-kort, eller du kan stille inn kameraet til å lagre opptak via Arlos nettjeneste slik at du kan se dem på mobilen når det passer deg.

Hvis du får øye på lyssky personer foran linsen, kan du prøve å skremme dem bort ved å aktivere den innebygde sirenen på 80 desibel.

Batteriet kan holde kameraet i gang i opptil seks måneder. 

Arlo Go 2 overvåkningskamera holder et øye med campingplassen.
Arlo Go 2:

Du kan ta med deg Arlo Go 2 og sette opp kameraet der du trenger det. Det er smart hvis du for eksempel er på campingferie.

© Arlo

Kameraet har innebygd GPS

Hvis du bruker Arlo Go 2 på en båt (eller kanskje en campingvogn) og den blir stjålet, kan du bruke kameraets innebygde GPS til å følge med på hvor kameraet og dermed også båten din befinner seg.

Du kan laste ned Arlos gratis app til både iOS og Android, og du kan også følge med på hva som skjer foran kameraet ved å logge på Arlo-kontoen din via nettleseren på pc-en din.

Tre måneders abonnement på Arlo Secure er inkludert når du kjøper Arlo Go 2. Deretter må du betale 30 kroner i måneden hvis du vil fortsette å lagre videoopptak på Arlos nettservere. Hvis du har flere Arlo-kameraer koster det totalt 99 kroner, uansett hvor mange du har.

Arlo Go 2 kan kjøpes nå og koster 3 290 kroner.

Kanskje du er interessert i...