Sjekk været på pc-en med dette smarte trikset.

Nå kan du sjekke været på pc-en uten å åpne en eneste hjemmeside.

Rask sjekk av været i Google Chrome

Nettleseren Google Chrome har mange små og smarte detaljer. Du kan blant annet raskt se værmeldingen uten å åpne en hjemmeside.

Nettleseren Google Chrome får nye funksjoner i takt med at det lanseres nye versjoner.

En av de nyere funksjonene, som de færreste har oppdaget, er at du med et par tastetrykk kan sjekke været uten at du først må åpne en hjemmeside.

Det smarte trikset virker ganske enkelt ved at du skriver "været" i adressefeltet i nettleseren:

Været i Google Chrome

Bare skriv ordet "været" i søkefeltet i nettleseren, så ser du værmeldingen uten å åpne en eneste hjemmeside.

Straks får du en prognose for dagens vær i adressefeltet, der du ser temperaturen, og om det blir strålende sol, overskyet, regn eller snø. 

Sjekk været for de kommende dagene

Værutsiktene i nettleseren begrenser seg ikke bare til dagens vær og hvor du befinner deg.

Du kan nemlig spesifisere søket ved å angi en dag, for eksempel "været fredag", så får du opp værvarselet for kommende fredag.

Du kan også sjekke hvordan været er i en bestemt by eller bydel ved å taste inn et by. Vil du for eksempel sjekke været på Hamar, taster du inn "været Hamar" eller i Spania ved å skrive "været Spania".

Hvis du vil ha værutsiktene for den kommende uken, er det bare å gjennomføre søket, så får du værprognosen for den kommende uken blant de øverste søkeresultatene. Du kan også se hvordan resten av dagen blir.

Akkurat nå kan du prøve en utgave av Komputer for alle og få full tilgang til over 300 programmer i Fordelssonen for kun kroner 29,- Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...