Nå kan du samle faner i grupper og få bedre oversikt i Google Chrome.
Google Chrome

Nå kan du samle faner i grupper og få bedre oversikt i Google Chrome.

Spennede nyheter i Google Chrome

Google kommer med nye funksjoner til sin nettleser Chrome. Blant nyhetene er muligheten til å sortere åpne faner i grupper.


Dette er en nyhet som er veldig nyttig for alle som pleier å ha altfor mange faner åpne i Google Chrome.

Google har offentliggjort flere ny funksjoner til nettleseren Chrome, og en av de viktigste er muligheten til å grupperer åpne faner på pc-en.

Alt du behøver å gjøre er å høyreklikke på en fane og gi gruppen et navn. Deretter kan du legge til ved å høyreklikke på flere faner og velge den nye gruppens navn fra menyen som vises.

Her kan du se hvordan funksjonen virker:

Grupper faner i Google Chrome

Du må høyreklikke på fanene for å flytte dem til en gruppe. Du kan for eksempel samle forskjellige nyhetssider under én fane.

© Google

Mange nye funksjoner i Chrome

Blant de andre endringene i Chrome er forbedret styring av informasjonskapsler, der nettlesermenyen omstruktureres slik at det blir lettere å orientere seg. 

> Les mer om informasjonskapsler

Chrome får også en innebygd automatisk sjekk som gjennomgår nettleserens sikkerhetsinnstillinger.

Chrome vil også kunne blokkere svært ressurskrevende annonser, slik at du unngår at tilfeldige annonser bruker en unødvendig stor del av maskinens regnekraft og dermed belaster  batteriet i en bærbar pc unødig.

De nye funksjonene til Google Chrome vil gradvis bli rullet ut i automatiske oppdateringer.

De nye funksjonen finnes allerede i betaversjonen av Google Chrome, og de blir ifølge Google tilgjengelige for alle i løpet av den kommende uken.

Kanskje du er interessert i...