Luxaflex Powerview: Nå kan du justere gardinene hjemme med en app.

Smarte hjem: Trekk for gardinene med en app

Du trenger ikke lenger reise deg fra sofaen når du blir blendet av solen. Nå kan justere gardinene med en app fra Luxaflex Powerview på smarttelefonen.

19. oktober 2017 av Henning Dadkhah Rasmussen
Du kjenner kanskje allerede til de smarte lyspærene Hue fra Philips. Med dem og en app kan du kan du velge belysning og stemning i rommet. Nå kan du også styre gardinene. 


Luxaflex Powerview er en serie motoriserte gardiner som kan styres fra en fjernkontroll eller en app på smarttelefonen. 

Fra appen kan du velge forskjellige belysninger og stemninger; du kan for eksempel dra for gardinene om kvelden og åpne igjen om morgenen – uten å stå opp.

Les mer om Smarte hjem her

Smart lyssetting med Luxaflex Powerview

En av appens virkelig smarte funksjoner er muligheten for å lyssette et rom slik du ønsker. Du velger hvor mye lys du vil slippe inn og med motorene installert kan gardinene stilles inn til å følge soloppgang og solnedgang.

Prisen for et Smartkit med hub og fjernkontroll er 3150 kroner. Motorene koster fra 1943 til 3098 kroner, avhengig av hvilket gardinprodukt du velger. I tillegg kommer selve gardinene.

Les mer om Luxaflex Powerview her.

Les også: Sjekk feberen med smarttelefonen

Hva er Smarte hjem?

Smarte hjem – eller Smart Home – er en fellesbetegnelse for intelligente enheter til hjemmet.

I de fleste tilfeller kan Smarte hjem-enheter styres fra en app på smarttelefonen.

Produktene gir nye og energieffektive løsninger i boligen, og gjør den sikrere og mer komfortabel. Det kan for eksempel være temperaturstyring via intelligente termostater, kontroll av lysstyrke eller en lås som kan åpnes med smarttelefonen.

Alle er de en del av «tingenes internett», og etter hvert som ting i hjemmet får tilgang til internett, vil de smarte enhetene også kunne kommunisere med hverandre.

Kanskje du er interessert i...