Apples pusseklut – Apple Polishing Cloth – til iPhone, iPad og MacBooks.
Apples pusseklut

Slik ser en pusseklut fra Apple til 229 kroner ut. Men du kan ikke få tak i den akkurat nå – den er nemlig utsolgt til neste år.

© Apple

Apples svinedyre pusseklut er helt utsolgt

Apple har lansert en pusseklut. Den kan du bruke til å pusse både iPhone, iPad og Mac. Den koster 229 kroner. Og den er utsolgt!

2. november 2021 av Morten Skeldal Østergaard

Det høres kanskje ut som en temmelig forsinket aprilspøk, men det er faktisk sant: Apples nye pusseklut koster 229 kroner, og kundene elsker den.

Ved første øyekast ser den egentlig bare ut som en vanlig pusseklut.

Og hvis du inspiserer den litt nærmere, vil du oppdage at det faktisk ikke er noe spesielt ved den.

> Les også: Apple Airtag: Finn eiendelene dine med mobilen

Apples pusseklut er utsolgt til etter nyttår

Vi vet ikke om det er alt fokuset på rengjøring i forbindelse med koronapandemien som har fått Apple til å lansere den dyre kluten, men det er i hvert fall rift om den.

Hvis du legger inn en bestilling på Apples nettside, kan du først regne med å motta pussekluten din i løpet av januar 2022.

Hvis du velger leveranse uten signatur, er frakten gratis og du vil motta pussekluten mellom 14. og 28. januar 2022.

> Les også: Apple advarer: Ikke bruk iPhone når du kjører motorsykkel

Apple Polishing Cloth – pusseklut fra Apple til 229 kroner.
Apple Polishing Cloth

I Apples nettbutikk kan du forhåndsbestille den nye pussekluten. Her kan du også lese mer om den – eller du kan rettere sagt lese hvilke produkter den kan brukes til. 

366,50 kroner med ekspresslevering 

Hvis du vil ha kluten levert før kl. 12:00 mellom 14. og 28. januar, koster det 137,50 kroner ekstra. Det gir en samlet pris på 366,50 kroner.

Apples pusseklut har fått sin egen nettside på Apples nettsted, og her kan du blant annet se hvilke produkter kluten kan brukes til. 

Apple angir kun iPad-modeller tilbake til femte generasjon av det populære nettbrettet og iPhone tilbake til iPhone 6, men vi lurer på om ikke kluten også kan brukes på eldre modeller.

Det eneste som ser ut til å skille kluten fra et tilsvarende produkt du kan kjøpe for småpenger på supermarkedet, er nemlig den diskré Apple-logoen i det ene hjørnet. 

Hvis du heller vil bruke 229 kroner på å bli litt klokere og unngå ubudne gjester, kan du til samme pris få 3 numre av Komputer for alle + et overvåkingskamera i gave her.

Apples pusseklut – Apple Polishing Cloth
Apples pusseklut

Det er tilsynelatende Apple-logoen i hjørnet som utgjør hele forskjellen. For bortsett fra den er den bare en helt vanlig pusseklut.

© Apple

Kanskje du er interessert i...