OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro

De nye trådløse øreproppene fra OnePlus kan blant annet teste hørselen din.

© OnePlus

Ørepropper fra OnePlus tester hørselen din

Mobiltelefonprodusenten OnePlus har nettopp lansert nye ørepropper kalt OnePlus Buds Pro, som blant annet tester hørselen din.

27. august 2021 av Martin Lorentsen

Trådløse ørepropper finnes det mange av, og det er stor forskjell på de ulike modellene.

Noen har god lyd, men dårlig støydemping og tilkobling, mens andre har dårlig lyd, men sitter godt i ørene. Det kan derfor være vanskelig å finne de rette øreproppene.

Nå har mobiltelefonprodusenten OnePlus lansert helt nye trådløse ørepropper, og vi har testet dem. 

Øreproppene, som heter OnePlus Buds Pro, tilbyr støydemping, moderne Bluetooth-tilkobling og en rekke andre spennende funksjoner.

En av funksjonene gjør det mulig å tilpasse lyden i øreproppene på en helt spesiell måte. Ved hjelp av kunstig intelligens kan øreproppene nemlig justere lyden etter hørselen din.

LES OGSÅ: Slik bruker du Bluetooth

Smart funksjon tester hørselen din

OnePlus Buds Pro er utstyrt med flere tilleggsfunksjoner. En av dem er OnePlus Audio ID, som kan tilpasse lyden etter hørselen din. Med denne funksjonen kan øreproppene nemlig teste hørselen din.

Testen fungerer på samme måte som når du tester hørselen hos legen. Det blir spilt forskjellige lyder i et bestemt toneleie, og hvis du hører en tone trykker du på en knapp.

Til slutt får du opp et bilde som viser hvordan ørene dine registrerer lyder, og lyden i øreproppene vil deretter tilpasses hørselen din. 

Hvis du ikke har en OnePlus-telefon, må du installere den tilhørende gratisappen Hey Melody for å kunne benytte deg av funksjonen. Ellers finner du funksjonen i øreproppinnstillingene på OnePlus-mobilen.

LES OGSÅ: Ørepropper med innebygde solceller

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro:

Støydempingen i OnePlus Buds Pro kan automatisk tilpasse seg omgivelsene. Hvis du er et sted med mye støy, vil øreproppene dempe mer enn om du befinner deg på et stille og rolig sted. 

Intelligent støydemping i OnePlus Buds Pro

Som med mange andre moderne ørepropper tilbyr også OnePlus Buds Pro støydemping. Øreproppenes støydemping, som er målt til maks 40 dB, kan tilpasse seg omgivelsene automatisk.

Går du på en vei, og en bil nærmer seg, er det meningen at øreproppene justerer støydempingen automatisk for å dempe bilstøyen.

Du kan også slå av funksjonen hvis du ønsker det, og dermed selv kontrollere hvor mye støy som skal dempes.

OnePlus Buds Pro fås i sort og hvit og er allerede til salgs i butikkene, og prisen er ca. 1 690 kroner. 

Kanskje du er interessert i...