KB4512941 update error slow pc Windows Microsoft

En liten oppdatering fra Microsoft kan gjøre Windows-maskinen veldig treg.


Liten oppdatering gjør Windows 10 tregere

En ny oppdatering av Windows 10 fører til store problemer for millioner av brukere. Oppdateringen fører ganske enkelt til at pc-en blir tregere. Her kan du se hvordan du kan styre unna problemet.

5. september 2019 av Steffen Nielsen


Igjen er det problemer med en oppdatering fra Microsoft.

De to siste halvårige oppdateringen har medført problmer for mange lesere. Denne gangen er det en mindre og tilsynelatende uskyldig oppdatering som skaper trøbbel.

Det er oppdateringen KB4512941 som er synderen. Kommer du over den i oversikten over Windows-oppdateringer, bør du tenke deg om før du velger "last ned og installer nå".

Oppdateringen skal reparere mindre huller i systemet, men i millioner av tilfeller har oppdateringen lagt beslag på hele 40 prosent av prosessorkraften og ført til at maskinen har blitt tregere. 

Feilen funnet, men ignorert

Oppdateringen KB4512941 har sin egen side hos Microsoft, og der kan du lese at selskapet ikke kjenner til problemer med oppdateringen. 

Spesielt denne meldigen har fått masse kritikk, da mange brukere av Windows Inside-programmet (forhåndstesterne) gjorde Microsoft oppmerksomme på problemet før oppdateringen ble offentliggjort. 

Etter det har svært mange brukere fortalt om problemet i diverse fora.

Slik stopper du KB4512941 

Vi anbefaler at du venter med å installere KB4512941 til Microsoft har funnet en løsning. 

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du setter en oppdatering på pause i Windows 10.

Kanskje du er interessert i...