Få en USB-hub med åtte utganger med Komputer for alle
USB-hub:

Med en USB-hub som denne kan du utvide pc-ens muligheter til å koble til alt fra ekstern skjerm og tastatur til minnekort og nettverkskabel. 

© Komputer for alle

Utvid datamaskinens muligheter med en USB-hub

Mange av dagens bærbare datamaskiner er så små og tynne at de ofte har betydelig færre porter enn tidligere. Med en USB-hub kan du enkelt få flere utganger til datamaskinen slik at du kan koble til alle enhetene dine.

6. april 2022 av Redaksjonen

Hvis du har investert i en bærbar pc i løpet av de siste årene, har du sannsynligvis valgt en lettere og smartere modell enn de du så på hyllene for ti år siden.

Og du har antageligvis også oppdaget at du ikke har like mange utganger på datamaskinen som før.

I takt med at datamaskinene er blitt mindre, er det nemlig ikke plass til like mange porter lenger. Og det betyr at det kan være vanskelig å koble til enheter som skjerm, tastatur, ekstern harddisk og nettverk til pc-en – i hvert fall samtidig.

> Få den nye USB-huben med Komputer for alle. Les hvordan her

Utvid pc-en med åtte ekstra porter

Men du kan selv gjøre noe med problemet. 

Med Komputer for alles nye USB-hub får du intet mindre enn åtte ekstra tilkoblingsporter til pc-en.

USB-huben kan kobles til pc-en via en USB-C-port – eller en helt vanlig USB-port med adapteren som følger med i esken.

Med denne 8-i-1 USB-huben får du blant annet mulighet til å koble pc-en til et kablet nettverk via nettverkskontakten, til en ekstern skjerm med HDMI-utgangen og til diverse vanlige USB-enheter og USB C-enheter. 

Det er til og med kortleser til SD og MicroSD, slik at du enkelt kan kopiere bilder fra kameraets minnekort til datamaskinens harddisk.

> Akkurat nå kan du få en 8-i-1 USB-hub i gave når du kjøper to nummer av Komputer for alle til kun 149 kroner. Se tilbudet her.

Dette får du med Komputer for alles nye 8-i-1 USB-hub:

  • Åtte ekstra porter til pc-en
  • HDMI-utgang (oppløsning: 4K ved 30 Hz)
  • 2 x USB-porter
  • 1 x USB C til data
  • 1 x USB C til lading (100 watt)
  • 1 x RJ45 gigabit LAN
  • 1 x SD-kortleser
  • 1 x MicroSD-kortleser
  • Fungerer med både telefon, nettbrett og pc
  • USB C til USB-adapter medfølger.
MERK: Noen av funksjonene avhenger av pc-ens muligheter.

Fungerer også med Android og iPad

Hvis du har iPad eller Android-telefon eller -nettbrett, kan du også bruke USB-huben til å koble telefonen eller nettbrettet til tv-en eller en annen ekstern skjerm direkte fra USB-C-kontakten.

Vi har for eksempel brukt denne funksjonen på ferie med barn, der vi ved hjelp av USB-huben, et nettbrett og HDMI-kabelen fra tv-en kunne spille filmer og serier fra for eksempel Netflix via telefonen og vise bildet på den store skjermen på hotellrommet.

Du kan også få tilgang til bilder på minnekort eller filer fra USB-minne – direkte fra telefonen eller nettbrettet med en USB-C-kabel.

Med HDMI-kabel og USB-huben kan du koble telefonen eller nettbrettet til tv-en
HDMI:

Med en HDMI-kabel og USB-huben kan du enkelt koble telefonen eller nettbrettet til tv-en. Vi har brukt det på ferie med barn, som dermed kunne se film på hotellet via for eksempel Netflix på telefonen.

Få en USB-hub med Komputer for alle

Komputer for alles USB-hub har en verdi på 399 kroner. Du får den i gave når du kjøper to nummer av Komputer for alle for kun 149 kroner.

Da får du umiddelbart tilgang til Fordelssonen, der du finner de beste programmene til sikker nedlasting, en rekke artikler fra bladet og mye annet spennende innhold som gjør arbeidet foran datamaskinen morsommere, bedre og mer effektivt.

> Få den nye 8-i-1 USB-huben i gave når du kjøper to nummer av Komputer for alle for 149 kroner. Se tilbudet her.

> Er du allerede abonnent? Da kan du kjøpe USB-huben til rabattert pris her

Kanskje du er interessert i...