Du får tre gratisprogrammer til pc-en. De kan du laste ned fra den nye Fordelssonen i Komputer for alle.

Det morsomste med en ny pc er å installerer programmer på en helt fersk maskin. Som abonnent får du tilgang til mange programmer i den helt nye Fordelssonen.

© Shutterstock

3 programmer du bør installere på en ny pc

Disse tre programmene er uunnværlige når du har kjøpt ny pc. Som abonnent på Komputer for alle, kan du laste programmene ned gratis fra den nye Fordelssonen.

1. januar 2018 av Christian Slot

Du har kjøpt splitterny pc – satt den opp og slått den på.

Nå skal du i gang med den morsomme deelen: Å installere programmer på den nye maskinen – både favorittene og de uunnværlige – men hvilke programmer bør du egentlig ha?

Du finner mange nyttige programmer i Komputer for alles Fordelssone, som nettopp har fått en stor overhaling. Som abonnent får du tilgang til gratis og sikre programmer. Antallet har akkurat rundet 300, og øker jevnt.

Disse tre programmene er de første du bør installere på en ny pc.

1. Bitdefender Antivirus Free

Beskyttelse er viktig. Med Bitdefender Antivirus Free får du et gratis antivirusprogram som beskytter mot trusler på nettet og kan skanne pc-en når du ønsker det. 

2. Libre Office

Få en komplett kontorpakke til den nette sum av kroner null. Du får tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogram med Libre Office.

3. VLC

VLC er den mest populære videospilleren på nettet, og det er ikke uten grunn. Den er gratis, enkel å bruke og spiller stort sett alle typer videoformater.

Ny pc: Hva skal jeg velge?

Det er ikke lett å velge ny pc i det enorme utvalget som finnes.  

En god start er å finne ut hva du vil bruke den til, og deretter prioritere funksjonene.

Vi har laget en guide med fem gode råd som du kan bruke når du skal kjøpe ny maskin. Her kan du lese de fem rådene. 

Kanskje du er interessert i...