gratis antivirusprogram

Det er forskjell på om du velger et gratis antivirusprogram eller ett som du betaler for.

© Shutterstock

Betalt eller gratis antivirus? Her er forskjellene

Et gratis antivirusprogram kan ha noe for seg, men oppgraderer du, får du flere funksjoner og verktøy. Her viser vi forskjellene mellom et betalt og et gratis antivirusprogram.

19. mars 2018 av Christian Slot

Ekspertene er enige; du bør installere et antivirusprogram. Truslene på nettet blir stadig større og det samme gjør konsekvensene når noe går galt.

Gratis antivirus holder ikke

Du bør i det minste ha et godt gratis antivirusprogram installert. Med Komputer for alle får du gratis tilgang til Sikkerhetspakken i Fordelssonen. Den inneholder blant annet Bitdefender Antivirus Free samt grundige, norske veiledninger som forklarer hvordan du installerer programmene.

Antivirusprogrammet kan både skanne systemet på maskinen og holde fortløpende øye med trusler fra nettet. Bitdefender har vunnet flere uavhengige tester av gratis antivirusprogrammer.

Blant de negative sidene ved gratis antivirusprogrammer er at du gjerne blir nødt til å laste ned flere forskjellige programmer for å være helt sikret.

Gratis antivirus fra Bitdefender

Bitdefender Antivirus Free er et av de beste gratis antivirusprogrammene på markedet.

Betalt antivirus er bedre

For å være best mulig sikret kan du kjøpe et antivirus-abonnement. I Komputer for alles nyeste test av sikkerhetsprogrammer viser vi noen av fordelene ved å velge et betalingsprogram. Du får for eksempel:

  • Antivirus, skadevare- og epostbeskyttelse i ett
  • Bank- og betalingsbeskyttelse
  • Brannmur
  • Dedikert beskyttelse mot utpressingsvirus
  • Foreldre- og familiekontroll
  • Gratis brukerstøtte
  • Innbygd pc-optimalisering
  • Beskyttelse av mobiltelefonen

Sikkerhetspakker som dette koster mellom 373 og 600 kroner i året for beskyttelse av 1 til 5 enheter.

Få best mulig beskyttelse til pc-en

I den store testen i Komputer for alle nr. 5/2018 sammeligner vi på fem av de beste sikkerhetspakkene og ser på hvor godt de forskjellige beskytter pc-en og hvor enkle de er å bruke.

Sikkerhetspakkene vi tester er fra BullGuard, Kaspersky, Norton, Avira og Bitdefender.  

Testvinneren får toppkarakter for sikkerhet, og programmet har mange ekstrafunksjoner og en brukervennelige design – til en billig penge! 

Kjøp bladet hos din nærmeste bladforhandler eller tegn et abonnement nå og les den store testen med det samme i appen Wype.

> Akkurat nå kan du få et nummer av Komputer for alle samt tilgang til over 300 programmer, 400 videokurs og mye annet digitalt innhold for kun kroner 29,–!

Kanskje du er interessert i...