Se ferieminner på tv-en
Se ferieminner på tv-en

Med programmet DVDStyler kan du få mye mer ut av opptakene du har gjort med mobiltelefonen.

© Shutterstock

Få mer ut av videoene dine

Videoer som er tatt opp med mobiltelefonen kan fort bli liggende og støve på telefonens minnekort eller pc-ens harddisk, men med et smart program kan du få mye mer ut av opptakene.

10. august 2022 av Martin Lorentsen

Det er lett å spille inn videoklipp i dag. De fleste mobiltelefoner er nemlig utstyrt med et godt kamera som med få trykk med fingeren kan ta opp videoer i skyhøye oppløsninger.

Minner fra ferier eller andre begivenheter er derfor enkle å forevige, men opptakene kan raskt hope seg opp på telefonens innebygde minnekort, pc-ens harddisk eller en lagringstjeneste i skyen.

Her har videoene det med å bli liggende, og i stedet for å bli delt med venner og familie, blir de minneverdige videoene liggende og støve på ubestemt tid. Men med et ganske smart program til pc-en kan du lage imponerende dvd-filmer av opptakene.

LES OGSÅ: Velg den beste eksterne dvd-stasjonen

Lag dvd-filmer av videoopptakene

Vanligvis når vi skal vise videoer i sosiale sammenhenger, sender vi mobiltelefonen rundt fra hånd til hånd. Men dette er litt tungvint, og det kan også være vanskelig å se hva som skjer på den lille skjermen.

Med programmet DVDStyler kan du enkelt gjenoppleve gode opplevelser på en stor tv sammen med venner eller familie. Programmet gjør det nemlig mulig å lage dine egne dvd-filmer med opptakene fra mobiltelefonen.

Du skal bare velge en mal å arbeide ut fra, og så kan du lage en flott dvd-meny akkurat som du ønsker. Når dvd-menyen er klar, er det enkelt å legge til videoklipp og bilder i programmet direkte fra Filutforsker i Windows.

LES OGSÅ: Lag et slektstre på pc-en

Last ned DVDStyler fra Fordelssonen

DVDStyler kan du lese mer om i Komputer for alle blad 14, der vi også gir deg en grundig veiledning i hvordan du lager dvd-filmer med programmet. Du kan laste ned programmet gratis fra Fordelssonen hvis du abonnerer på Komputer for alle.

Følg denne lenken for å laste ned programmet fra Fordelssonen. Her får du også tilgang til en PDF-versjon av artikkelen med veiledningen til programmet.

Hvis du ikke abonnerer på Komputer for alle, kan du gjøre det ved å klikke her.

Da får du tilgang til en rekke nyttige programmer og verktøy i Fordelssonen.

LES OGSÅ: Lag din egen app på fem minutter

Kanskje du er interessert i...