Spotify på mobil

Finn ut hvilke artister og musikksjangere du har hørt mest på i Spotify i 2017.

© Shutterstock

Spotify viser ditt musikalske jeg i 2017

Spotify har laget en samling av musikken du hørte på i løpet av året. Her kan du se hvor mange minutter og hvilke artister du hørte mest på Spotify i løpet av 2017.

8. desember 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

Strømmetjensten Spotify har åpnet sin årlige ”Wrapped”-side. Den gir deg muligheten til å se musikkvanene på tjenesten det siste året.

På Spotify-siden ”Wrapped”-side kan du blant annet se hvor mange minutter du har benyttet tjensten i 2017. Nytt i år er også en musikk-kviss, der du kan sjekke hvor godt du kjenner din egen musikksmak. Her skal du gjette hvilken artist og hvilken låt du hørte mest på i 2017.

Siden 2015 har Spotify gitt brukerne muligheten til å se hvor mye musikk de lyttet til i året som gikk. Den nye versjonen, der du kan se hvilke artister og sjangere du hørte mest på, finner du på 2017wrapped.com.

Les også: 5 fakta om cd-platen

Spotify foreslår spillelister

Etter at du har gjettet på egne musikkvaner, gir Spotify deg en liste over de 100 sangene du strømmet mest i 2017.

Musikktjenesten gir deg også en egen spilleliste over låter de tror du vil like, men kanskje ikke fikk med deg i løpet av året.

Du kan se samling din på Spotify her. Hvis du vil se om du har har hørt på det samme som flertallet, kan du sammenligne med listen over hvilke artister og sanger som ble mest strømmet på Spotify i fjor.

Akkurat nå kan du få denne flotte Bluetooth-høyttaleren og 2 nummer av Komputer for alle for kun kroner 69,50.

Bluetooth-høyttaler

Få 2 nummer av Komputer for alle sammen med en elegant Sonitum Bluetooth-høyttaler for kun kr 69,50 – du sparer 401 kroner!

Kanskje du er interessert i...