EaseUS' effektive backupprogram er helt enestående til å sikre både sikkerhetskopiering av filer og av hele disken på pc-en.
Todo Backup Home:

EaseUS' effektive backupprogram er helt enestående til å sikre både sikkerhetskopiering av filer og av hele disken på pc-en.

Gratis sikkerhetskopiering til de kjappeste

I anledning den verdensomspennende World Backup Day har vi fått muligheten til å tilby deg backupprogrammet EaseUS Todo Backup Home, som vanligvis koster 312 kroner i året. Du må imidlertid skynde deg, for tilbudet gjelder kun i dag den 31. mars 2023, og vi har bare nøkler til de første 3000 leserne.

31. mars er dagen for den årlige begivenheten World Backup Day, som skal påminne oss alle om viktigheten av å ta sikkerhetskopier jevnlig.

Hvert år mister millioner av mennesker dyrebare bilder, dokumenter og andre filer rett og slett fordi de ikke har hatt en oppdatert sikkerhetskopi i bakhånd.

Risikoen for å miste verdifulle filer er gjennom årene bare blitt større, fordi utpressingsvirus har fått stor utbredelse og fordi vi generelt lagrer enda mer data enn tidligere.

Derfor er budskapet fra World Backup Day mer aktuelt enn noensinne.

> Les også: Hvor ofte bør jeg ta sikkerhetskopi av datamaskinen?

Last ned programmet kostnadsfritt – men bare i dag!

I anledning merkedagen har vi inngått en avtale med programvareprodusenten EaseUS, som står bak både partisjoneringsverktøy og backupprogrammer, og som vi ofte har skrevet om i Komputer for alle.

Det betyr at du i dag den 31. mars 2023 helt eksklusivt kan laste ned EaseUS Todo Backup Home og bruke programmet kostnadsfritt i et helt år.

Vanligvis koster det 312 kroner.

Aktiveringsnøkkelen vi har fått av EaseUS til leserne kan imidlertid bare aktiveres 3000 ganger, så vi har med andre ord bare aktiveringsnøkler nok til de første 3000 som vil ha tak i programmet.

Tilbudet gjelder KUN i dag, og du kan laste ned programmet og aktiveringskoden fra Fordelssonen ved å klikke på lenken nedenfor.

> Last ned EaseUS Todo Backup Home KOSTNADSFRITT her <

Vanligvis er innholdet i Fordelssonen låst slik at bare de som abonnerer på Komputer for alle har tilgang, men dette programmet kan du laste ned uten å logge på. 

Med programmet kan du også tidsinnstille sikkerhetskopiene slik at du aldri mer risikerer å miste viktige filer.
Todo Backup:

Med programmet kan du også tidsinnstille sikkerhetskopiene slik at du aldri mer risikerer å miste viktige filer. 

Dette får du med EaseUS Todo Backup Home

Som i gratisversjonen av Todo Backup kan du selvfølgelig også i betalingsversjonen ta sikkerhetskopi av hele harddisken eller enkelte partisjoner. 

Programmet kan også håndtere sikkerhetskopiering av filer, der du kontinuerlig utvider sikkerhetskopien med de nyeste filene.

Til forskjell fra gratisversjonen kan du med Home-versjonen også klone diskene eller partisjonene dine til en ny harddisk eller SSD, slik at du kan oppgradere harddisken uten å måtte installere Windows helt forfra. 

Du kan også klone Windows fra én disk til en annen, og for eksempel flytte operativsystemet til en annen pc.

Et abonnement på EaseUS Todo Backup Home koster 312 kroner i året, men nå kan du bruke det gratis i ett år for å se om det er noe for deg. 

Hvis du ikke ønsker å betale for programmet etter 12 måneder, kan du også fortsette å bruke gratisversjonen, som har færre funksjoner. 

> Du kan lese mer om programmet på produsentens nettside (engelsk)

Bruker du allerede EaseUS Todo Backup Free?

Vi har tidligere anbefalt gratisversjonen av programmet, EaseUS Todo Backup Free, i magasinet Komputer for alle, og hvis du allerede har dette installert på pc-en din, kan du bruke dette tilbudet til å oppgradere. 

Du må imidlertid sørge for at du har den nyeste 2023-versjonen av Backup Free. Deretter skriver du inn aktiveringskoden i handlekurven i programmet.

Det enkleste er allikevel å installere den nye versjonen via lenken nedenfor. Da er du helt sikker på at det fungerer som det skal. 

Men bare i dag den 31. mars 2023. I morgen er det nemlig for sent.

> Last ned EaseUS Todo Backup Home KOSTNADSFRITT her <

Kanskje du er interessert i...