Lag ditt eget stamtre
stamtre

Med dette smarte programmet er det lett å lage ditt eget stamtre. Få også tips om slektsforskning. 

Lag ditt eget stamtre

Hvor god oversikt har du egentlig over din egen slekt? Med programmet Family Tree Builder får du alle verktøyene du trenger for å lage et stamtre med spennende detaljer om forfedrene dine.

14. januar 2021 av Steffen Nielsen

Hvis du er interessert i slektsforskning og har lyst til å få oversikt over forfedrene dine, er MyHeritage Family Tree Builder det perfekte verktøyet.

MyHeritage Family Tree Builder fungerer som en database der du kan legge inn opplysninger om familiemedlemmer og relasjonene dem imellom, slik at du kan lage et stamtre – eller et slektstre, som det heter i programmet.

Når du har tastet inn alle data i programmet, er det lett å opprette et stamtre med bilder, lyd og videosekvenser.

stamtre
stamtre

Lag et stamtre i programmet My Family Tree

Et stamtre i My Familiy Tree er ikke bare en pen og praktisk måte å få oversikt over anene på. Det gir deg også mulighet til å legge inn notater om hver enkelt person, og å lagre bilder, videoklipp og annet skannet materiale.

På den måten kan du lagre all informasjon i programmet, slik at det er enkelt å jobbe videre på stamtreet.

Hvis du får blod på tann og trenger flere verktøy enn du får i My Family Tree, er det lett å overføre alle data til andre programmer.

Programmet er gratis, og som abonnent på Komputer for alle kan du laste det ned med en tilhørende guide som viser trinn for trinn hvordan du skal bruke det, fra Fordelssonen.

Mer om slektsforskning

Vi har samlet en komplett guide til slektsforskning i programmet Legacy Family Tree.

Gjennom fire deler gir vi deg enkle trinn-for-trinn-guider om hvordan du finner informasjon om anene dine og samler dem i det smarte programmet.

Programmet og guidene som du kan laste ned til pc-en, finner du i Fordelssonen.

Du må være abonnent for at få tilgang til programmene og guidene i Fordelssonen. Du kan få tilgang fra kroner 29,-. Se alle abonnementstilbudene her.

Les også: Kom i gang med slektsforskning på nettet

Kanskje du er interessert i...